34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

Őszi újdonságokkal erősít a chocoMe

2020. szeptember 16.
67.2241
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A magyar csokoládémanufaktúra a közelmúltban nem csak újabb nemzetközi díjakkal gazdagodott, de 7 új csokoládékülönlegességgel készül az őszi szezonra, melyek már elérhetőek.


A chocoMe már évek óta ismert a kiváló minőségű, kézzel készült csokoládékülönlegességeiről, melyek után különböző nemzetközi díjakat is kapnak. Idén ősszel a mogyoró és a liofilizált gyümölcsös édességek kerülnek előtérbe, valamint egy különleges ginnel ízesített étcsokoládé.

chocoMe Entrée

A márka klasszikus táblás csokoládéi 5 új ízben érhetőek el idén ősszel, melyek mindegyikében fellelhető a liofilizált kékáfonyás joghurt. A táblás csokoládé elérhető étcsokis, tejcsokis és fehércsokis változatokban, melyek a korábban említett joghurt mellett liofilizált erdei gyümölcsöket tartalmaznak, úgy mint például az eper, málna, feketeszeder.


chocoMe Petit 9

A Petit család egy újabb taggal bővül, méghozzá egy ginnel ízesített töltött csokoládéval. A manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt. A csokifalatok nagyon finomak, az alkohol egyáltalán nem tolakodó, kifejezetten ízletes.


chocoMe mogyorós forró csokoládé

A tavalyi őszi/téli szezonban debütáltak a márka forrócsokoládéi, melyek nagy sikernek örvendtek, így idén ősszel egy újabb taggal bővül a család, méghozzá egy mogyorós változattal. A magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja találkozik a termékben, melytől igazán krémessé válik a forrócsokoládé.

A chocoMe újdonságok már elérhetőek a márka webshopjában.


2 hozzászólás

pilótakeksz

4 éve, 2 hónapja

Azt a ginest tuti megkóstolom. Jól hangzik.

válasz erre

Sandy

4 éve, 2 hónapja

Csokiiii! Nyami! Nagyon jól néznek ki.

válasz erre