30 °C
tiszta égbolt
2025. június 04., szerda
Bulcsú

Omlós marhaszelet zöldspárgával

2017. január 12.
6.0963
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legtöbb hús nagyon jó fehérjeforrás, így a csirkén kívül más húsfélét is érdemes fogyasztani. A marhaszelet elkészítése nem bonyolult, ráadásul friss zöldséggel fogyasztva tökéletes vacsora vagy ebéd lehet.


Hozzávalók:
600 g marhahús
250 g zöldspárga
1 db citrom
vaj
pici olaj
só, bors

Elkészítés:
A húst vágd nagyobb darabokra, vagy akár kisebb szeletekre is vághatod. Forró olajon pirítsd meg a húsokat, majd sóval és borssal szórd meg, valamint a citrom reszelt héjával. Öntsd fel egy kis vízzel és lefedve párold a húst egészen puhára. Ha kész, vedd ki a serpenyőből és tedd félre.

A serpenyőbe rakd bele a spárgát és párold 10 percig, majd egy másik serpenyőben kevés vajon párold teljesen puhára.
3 hozzászólás

Minoni

9 éve, 1 hónapja és 12 napja

Egy ilyenre sose mondanék nemet.

válasz erre

bonita

9 éve, 1 hónapja és 12 napja

Annyira nem kedvelem a marhahúst.

válasz erre

zitucska

9 éve, 1 hónapja és 13 napja

Így olyan egyszerűnek tűnik.

válasz erre