26 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Olaszos sajtkrém

2015. június 02.
2.2681
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyon finom és ízletes olaszos sajtkrém, melyet könnyen lekészíthetünk. Hideg tálakhoz nagyon jó, de szendvicseken a legjobb. Akár összejövetelekkor is elkészíthetjük.
 


Hozzávalók:
200 g krémfehér sajt
300 g mascarpone
50 g aszalt paradicsom
kakukkfű
bazsalikom
oregánó
1-2 zúzott fokhagyma
só, bors

Elkészítés:
A paradicsomot vágjuk apróra, majd egy tálban keverjük össze a sajtokat. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és a paradicsomot. Ha túl sűrű, akkor egy kevés olívaolajat adjunk hozzá.

Végül a fűszerekkel ízlésünk szerint fűszerezzük a krémet. Tegyük a hűtőbe és hidegen együk. Friss kenyéren a legfinomabb.
5 hozzászólás

zitucska

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ezt még akár húsba is lehet tölteni.

válasz erre

pilótakeksz

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

Biztosan fogok ilyet csinálni.

válasz erre

leoni

10 éve, 10 hónapja és 17 napja

Ez de szupi recept.

válasz erre

Natasha

10 éve, 10 hónapja és 17 napja

Finom lehet. Imádom a sajtos dolgokat.

válasz erre

Mirjam

10 éve, 10 hónapja és 17 napja

Kalóriás, de nagyon jó recept. mosolygó smiley

válasz erre