5 °C
borús égbolt
2024. december 09., hétfő
Natália

Olaszos sajtkrém

2015. június 02.
2.2251
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyon finom és ízletes olaszos sajtkrém, melyet könnyen lekészíthetünk. Hideg tálakhoz nagyon jó, de szendvicseken a legjobb. Akár összejövetelekkor is elkészíthetjük.


Hozzávalók:
200 g krémfehér sajt
300 g mascarpone
50 g aszalt paradicsom
kakukkfű
bazsalikom
oregánó
1-2 zúzott fokhagyma
só, bors

Elkészítés:
A paradicsomot vágjuk apróra, majd egy tálban keverjük össze a sajtokat. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és a paradicsomot. Ha túl sűrű, akkor egy kevés olívaolajat adjunk hozzá.

Végül a fűszerekkel ízlésünk szerint fűszerezzük a krémet. Tegyük a hűtőbe és hidegen együk. Friss kenyéren a legfinomabb.
5 hozzászólás

zitucska

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Ezt még akár húsba is lehet tölteni.

válasz erre

pilótakeksz

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Biztosan fogok ilyet csinálni.

válasz erre

leoni

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ez de szupi recept.

válasz erre

Natasha

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Finom lehet. Imádom a sajtos dolgokat.

válasz erre

Mirjam

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Kalóriás, de nagyon jó recept. mosolygó smiley

válasz erre