20 °C
borús égbolt
2024. május 23., csütörtök
Dezső

Nyári könyvajánló - avagy mit olvass idén a vízparton 1. rész

2023. június 11.
70.7811
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egyre többen tervezik az idei vízparti nyaralásukat, melynek során végre pihenhet az ember egy nagyot, és végre kiolvashat néhány izgalmas könyvet. Ha esetleg még nem tudod milyen könyvet olvass a nyaralásod vagy a szabadságod alatt, akkor olvasd el 2023-as nyári könyvajánlónkat, melyben több izgalmas olvasmányt is találsz romantika és thriller műfajban is.


R. Kelényi Angelika: Mesés Marrákes

A népszerű írónő idén egy újabb Caroline Wood történettel örvendeztet meg bennünket, hiszen a minden lében kanál újságíró kalandos élete nem áll meg. A jóképű, de pénzéhes francia főnöke, Pierre Duval a mesés Marokkóba küldi a lányt, hogy egy ékszertolvaj nyomába eredjen, ami ismét veszélyekkel és izgalmakkal jár. Most kivételesen egy segítőtársat is kap maga mellé. Az izgalmas kötet tökéletes választás egy forró nyaralás alkalmával, mellyel még a mesés Marrákesbe is elutazhatunk. (Álomgyár kiadó, 5.499,-)

Nyári könyvajánló - avagy mit olvass idén a vízparton 1. rész - 2. kép

Hidasi Judit: Árnyas kávézó a szomszédban

Ismét visszatérnek a Prosecco Klub tagjai, akik közül most Nóri életét ismerhetjük meg közelebbről. Az örökmozgó szingli élete nagyot változik amikor kávézót nyit a sétányon, ezzel együtt pedig szerelmi élete is felpörög. Megismerkedik egy jóképű belsőépítésszel, de természetesen semmi sem alakul könnyen. A Balaton-parti sétányon újabb kalandok és romantika várja az olvasót. (Álomgyár kiadó, 5.499,-)

Nyári könyvajánló - avagy mit olvass idén a vízparton 1. rész - 3. kép

Katie Fforde: Esküvő Provence-ban

Katie Fforde ezúttal sem okoz csalódást rajongóinak: az Esküvő Provence-ban tökéletes olvasmány azoknak, akik egy kis vidámságra és kikapcsolódásra vágynak. Főhősünk Alexandra frissen megszerzett szakácsoklevelével egy Provanceba utazik, ahol egy kastélyban, a jóképű grófnak kell megfelelnie. A grófnak három gyermeke is van, akiket nem csak etetni kell, de angolul is tanítania kell majd őket Alexandrának. Az igazi kihívást a gróf jelenti, akibe menthetetlenül beleszeretett Alexandra. (Libri kiadó, 4.999,-)

Nyári könyvajánló - avagy mit olvass idén a vízparton 1. rész - 4. kép

Julie Caplin: Szerelem a svájci Alpokban

Julie Caplin szenvedélye az utazás, és a kulináris élvezeteket sem veti meg. Élményeit, tapasztalatait beleszövi bájos, hangulatos regényeibe is, most éppen Svájcba kalauzol el bennünket legújabb regényében. Mina egy szörnyű szakításon esett át, amit nehezeh tud feldolgozni, ezért Svájcba megy, keresztanyja hangulatos alpesi faházba, ahol gyönyörű környezetben teheti túl magát a szakításon. Természetesen a romantika itt is utoléri, már a vonaton, ahol egy szívdöglesztő pasival ismerkedik meg. (Libri kiadó, 4.499,-)

Nyári könyvajánló - avagy mit olvass idén a vízparton 1. rész - 5. kép

Marta Molnar: A napraforgók titkos élete

A regény egy különleges történetet mesél el, melynek köszönhetően megismerhetjük Vincent van Gogh, és családjának a titkait. Emsley Wilson élete romokban van, barátja elhagyta és nagymamája is elhunyt, aki utolsó találkozásuk alkalmával egy titkozatos, zöld könyvecskét ad neki, amely a lány legnagyobb meglepetésére Vincent van Gogh sógornőjének, Johanna Bongernek a naplóját rejti. A férje halála után Johanna örökli meg Van Gogh festményeit, amit megpróbál megismertetni a világgal. Emsley a naplót olvasva magára ismer és egy titokra is fény derül. (Libri kiadó, 4.999,-)

Nyári könyvajánló - avagy mit olvass idén a vízparton 1. rész - 6. kép

Jövő héten érkezünk a nyári könyvajánlónk második részével, melyben még izgalmasabb könyveket mutatunk be.
4 hozzászólás

Lili

1 éve, 3 napja

Hát lesz miből válogatni az biztos!

válasz erre

moni1294

1 éve, 9 napja

Szuper ajánló!

válasz erre

Bogyó

1 éve, 9 napja

Juj de jó, már vártam a könyvajánlótokat. Kettőt ki is néztem magamnak!

válasz erre

krisztike

1 éve, 10 napja

Ezek nagyon jók, kiváncsi vagyok a többire is.

válasz erre