21 °C
tiszta égbolt
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Néhány mínusz pár hét alatt? Próbáld ki a grépfrút-diétát!

2014. január 04.
2.0831
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Akár két mínusz kilótól is megszabadulhatsz pár hét alatt, amennyiben kipróbálod az amerikai világsztárok által is előszeretettel alkalmazott grépfrút-diétát. Habár a kesernyés ízű déli gyümölcs nem a legnépszerűbb csemege, de mivel a tudomány által bizonyítottan jótékony hatása van, ezért érdemes egy évben legalább egy teljes hétig kipróbálni a hozzá kapcsolódó diétát, hiszen akár két kilótól is megszabadulhatunk általa.


A grépfrút elsősorban magas C-vitamin tartalmáról ismert, bizonyítottan nem csak az immunrendszert erősíti, hanem a fogyásban is segít. Hogy melyik grépfrút-változatot választjuk a diétához - tehát a kesernyésebb hagyományost, vagy az édesebb pirosat -, az a végkimenetelt tekintve lényegtelen, hiszen mindkettő magas zsírégető hatással rendelkezik, mindemellett pedig rengeteg oldható magnéziumot és növényi rostot is tartalmaz, így fogyasztása megtámogatja az anyagcserét, ezáltal pedig segíti a súlyvesztést és a sikeres fogyókúrát is.

A grépfrút-diéta során azonban figyelembe kell vennünk egy nagyon fontos dolgot, mégpedig, hogy az átlagosnál is több vizet kell elfogyasztanunk mellette, máskülönben nem két kiló mínusz, hanem plusz kerül ránk a fogyókúra során. Erre azért lesz szükségünk, mert a gyümölcs tele van vízhajtó káliummal, ami megszabadítja szervezetünket a folyadéktól, ellenben a grépfrút-diétához rengeteg vízre lesz szükségünk, máskülönben lelassíthatja anyagcserénket, ami a fogyókúra sikerét negatívan érintheti.

A grépfrút-diéta lényege, hogy minden étkezés előtt fogyasszunk el egy átlagos méretű grépfrútot, illetve kisebb étkezésekkor fogyasszuk csak magában a gyümölcsöt, méghozzá egy héten keresztül, aminek az eredménye legalább kétkilónyi mínusz lesz.
4 hozzászólás

moni1294

11 éve, 5 hónapja és 18 napja

Két kiló az nagyon kevés ilyen szenvedésért...

válasz erre

csillucs

11 éve, 5 hónapja és 18 napja

tényleg jól hangzik, bár én se szeretem a grépfrútot, de most lehet megeszem röhögő smiley csak hogy hamarabb lefogyjak

válasz erre

krisztike

11 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nem szeretem...szomorú smiley Narancs inkább megy...

válasz erre

bonita

11 éve, 5 hónapja és 18 napja

hmm nem tűnik nehéznek ez a fogyókúra, szerintem kipróbálom

válasz erre