29 °C
tiszta égbolt
2024. június 25., kedd
Vilmos

Ne csak Karácsonykor törődjünk a családdal

2013. december 16.
2.2851
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A szeretet ünnepének közeledtével egyre nagyobb hangsúlyt kap a család, az összetartozás, valamint a gyermekek jóléte. A Nivea már 12 éve támogatja és szorosan együttműködik az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítvánnyal. Ennek keretében idén 8 millió forintot adományoztak az alapítvány két programján keresztül a gyermekek és a nehéz helyzetben élő családok megsegítésére.


Az SOS Gyermekfalvak pedagógiai munkatársai speciális foglalkozásokat szerveznek az ott nevelkedő fiatalok számára, hogy képességeiket és készségeiket fejleszthessék. Az adomány által lehetőség nyílt a tehetséges fiatalok egyéni fejlesztésére is, így a kiemelkedő teljesítményekkel rendelkező gyerekek speciális foglalkoztatása nagyban segíti őket.

Mivel az SOS Gyermekfalu nem csak a hozzájuk került gyermekek gondozásával foglalkozik, hanem a krízisbe jutott családokon is segít, ezért az ilyen jellegű adományok a különböző krízismegelőző programokat is támogatják. Sok család kerül néha olyan helyzetbe, hogy nem képes gondoskodni gyermekéről, ami ahhoz vezethet, hogy a fiatalkorút kiemelik a családból, ezzel megtörve a gyermek lelki világát. Az ilyen helyzetek megelőzésére jött létre a krízismegelőző program, hogy segítse a családmegerősítést.

A Nivea lehetőséget nyújt most Nekünk is, hogy örömet szerezzünk az SOS Gyermekfalu kis lakóinak egy képeslapon keresztül, hogy megmutassuk ilyenkor, Karácsonykor is gondolunk rájuk. A Nivea szívküldi oldalán tölthetjük ki a képeslapokat és küldhetjük el az Alapítvány részére!
4 hozzászólás

Linda

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

Jaj én küldök is egy képeslapot! mosolygó smiley Megérdemlik a kicsik!

válasz erre

Sandy

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

Szép gesztus, és nagyon kedves segítség!

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

jó, hogy így karácsony közeledtével egyre több az értelmes adomány

válasz erre

leoni

11 éve, 5 hónapja és 8 napja

Ez nagyon szép dolog!

válasz erre