Hozzávalók:
300 g zabpehely
300 g teljes kiőrlésű liszt
100 g kókuszreszelék
1 teáskanál szódabikarbóna
150 g nádcukor
200 g vaj
30-35 ml víz
5-6 evőkanál kandírozott narancshéj
Elkészítés:
A narancshéjat aprítsuk fel, közben a vajat olvasszuk meg. A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vajat, a narancshéjat és a vizet. Ezt a masszát alaposan gyúrjuk össze. Ha még kell, akkor adjunk hozzá vizet, hogy összeálljon.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra és a tepsit béleljük ki sütőpapírral. Vizes kézzel golyókat formázunk a masszából, majd a tenyerünkkel összenyomjuk, hogy keksz alakot kapjunk. A sütőpapírra tesszük és 15 percig sütjük.