33 °C
borús égbolt
2025. június 29., vasárnap
Péter, Pál

Narancsos lazac

2015. május 19.
2.4421
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy nagyon finom lazacos receptet hoztunk el Nektek. A narancs és a lazac jól harmonizál együtt, a gyümölcs egy finom karamelles réteget von a halra. Salátával a legjobb.
 


Hozzávalók:
2 lazacfilé
4 dkg vaj
1 db narancs
só, színes bors
citromlé

Elkészítés:
A lazacokat sózzuk, borsozzuk és csepegtessünk rájuk egy kevés citromlevet. Hagyjuk pihenni őket fél órát, hogy az ízek átjárják a húst. A narancsot vágjuk szeletekre, majd félbe. Egy fóliába tegyünk vajat es tegyük bele a lazacokat.

Helyezzük a narancsszeleteket a lazacra, majd csomagoljuk be. Előmelegített sütőben, 170 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.
4 hozzászólás

blondi

10 éve, 11 hónapja és 25 napja

Csodásan hangzik! meglepett smiley

válasz erre

Linda

10 éve, 11 hónapja és 25 napja

Gusztusos egy étel.

válasz erre

Mirjam

10 éve, 11 hónapja és 26 napja

Ilyet fogok enni az biztos.

válasz erre

becky

10 éve, 11 hónapja és 26 napja

jaj de jó ez a recept

válasz erre