23 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Narancsos lazac

2015. május 19.
2.4361
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy nagyon finom lazacos receptet hoztunk el Nektek. A narancs és a lazac jól harmonizál együtt, a gyümölcs egy finom karamelles réteget von a halra. Salátával a legjobb.
 


Hozzávalók:
2 lazacfilé
4 dkg vaj
1 db narancs
só, színes bors
citromlé

Elkészítés:
A lazacokat sózzuk, borsozzuk és csepegtessünk rájuk egy kevés citromlevet. Hagyjuk pihenni őket fél órát, hogy az ízek átjárják a húst. A narancsot vágjuk szeletekre, majd félbe. Egy fóliába tegyünk vajat es tegyük bele a lazacokat.

Helyezzük a narancsszeleteket a lazacra, majd csomagoljuk be. Előmelegített sütőben, 170 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.
4 hozzászólás

blondi

10 éve, 11 hónapja és 1 napja

Csodásan hangzik! meglepett smiley

válasz erre

Linda

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

Gusztusos egy étel.

válasz erre

Mirjam

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

Ilyet fogok enni az biztos.

válasz erre

becky

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

jaj de jó ez a recept

válasz erre