7 °C
tiszta égbolt
2025. március 20., csütörtök
Klaudia

Narancsos csirkecombok recept

2018. december 28.
7.9321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A két ünnep között sem érdemes lemondani a finom falatokról, ráadásul a narancsos csirkecombot nagyon egyszerű elkészíteni. A narancs és a többi fűszer nagyon jó ízt ad a csirkének és akár szárnyakkal is elkészíthetjük.


Hozzávalók:
6 db csirke alsócomb
1,5 evőkanál szezámolaj
2 teáskanál méz
3 evőkanál szójaszósz
1,5 narancsból nyert narancslé

Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan mossuk meg és töröljük őket szárazra. Ezután dobjuk bele őket egy zacskóba és adjuk hozzá a fűszereket. Alaposan keverjük és dörzsöljük be a csirkecombokat a páccal és hagyjuk állni 15-20 percig. Ezután egy pici olajjal kikent tepsire tesszük a csirkéket és lefedjük fóliával.

Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük fóliával a csirkecombokat, majd levesszük a fóliát és arany színűre sütjük őket. Zöldségekkel vagy rizzsel tálalhatjuk.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 9 hónapja és 4 napja

Narancsosan még nem ettem.

válasz erre

krisztike

6 éve, 9 hónapja és 5 napja

Én inkább levest eszek röhögő smiley

válasz erre