Hozzávalók:
8 db csirkecomb
2 evőkanál balzsamecetet
4 evőkanál narancslekvár
1 dl narancslé
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál méz
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
só, bors
friss oregánó
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a balzsamecetet, a narancslekvárt, a narancslét, a zúzott fokhagymás és a mézet. Alaposan keverjük össze, majd adjuk hozzá az olajat is, egy pici sót, borsot. Ebben a szószban forgassuk meg a megtisztított csirkecombokat és tegyük az egészet néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
Előmelegítjük a sütőt 200 fokra és a csirkecombokat egy tepsibe téve betesszük a sütőbe. Körülbelül 50 percig sütjük a combokat, amiket érdemes néha megforgatni. Végül friss oregánóval megszórva tálaljuk.