Hozzávalók:
0,5 csésze teljes kiőrlésű liszt
2,5 evőkanál fehérliszt
2,5 evőkanál kukoricaliszt
1 teáskanál szódabikarbóna
0,5 teáskanál sütőpor
3 evőkanál barnacukor
2 teáskanál fahéj
1 evőkanál olvasztott vaj
1 csésze tej
1 teáskanál narancsreszelék
kókuszolaj a sütéshez
4 evőkanál méz
2 db narancs
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá az olvasztott vajat és apránként a tejet. A sűrű tésztából kisebb palacsintákat készítünk. Nagyon fontos, hogy alacsony hőfokon süssük a palacsintákat, különben össze fognak esni vagy nem fognak megsülni rendesen.
A narancs héját reszeljük le, míg a húsát vágjuk kockákra. Egy lábosba főzzük össze a narancsot a mézzel. Végül a forró öntetet a palacsintákra öntjük. Pici csokival megbolondíthatjuk az egészet.