3 °C
erős felhőzet
2023. december 11., hétfő
Árpád

Napvédelem a Niveával

2015. július 04.
2.8921
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Itt a kánikula, így muszáj beszélni a megfelelő napvédelemről. A Nivea már évek óta élen jár a naptejek gyártásában, így évről-évre egyre több újdonsággal jelentkezik a nyári hónapokban. A mai cikkünkben megmutatjuk, mivel érdemes idén nyáron kenni magunkat a forróságban.
 


Először is tisztázzuk, hogy mit is jelent a naptej faktorszáma. A naptej faktorszáma megmutatja, hogy mennyi ideig tartózkodhatunk a napon anélkül, hogy leégnénk. Például: ha 50-es faktorszámú napvédőkémet használunk, akkor 50 percig védettek vagyunk a nap káros sugaraitól. Ezért fontos, hogy ha egész nap a strandon vagyunk, akkor folyamatosan kenegessük magunkat.

Szinte minden nő arra vágyik, hogy gyönyörű bronzos testtel térjen vissza a szabadságáról anélkül, hogy a bőre károsodna. Számukra hozta létre a Nivea a Sun Protect & Bronze Barnulást támogató napolaj spray-ét, mely védi a bőrt a leégéstől és mellette segíti a barnulási folyamatot. A napolaj az édesgyökér kivonattal aktiválja a bőr melanin termelését, mely a barnulásért felelős. Az olaj áttetsző és vízálló is, így ha egész nap a vízben vagyunk, akkor is védelmet nyújt.

Nivea Sun Protect & Bronze Barnulást támogató napolaj spray

Nivea Sun Protect & Bronze Barnulást támogató napolaj spray


A termék 30 és 20 faktorszámú kiszerelésben kapható, spray formájában, így könnyedén felvihető a bőrre.

Ha már egy alapszínnel kezdjük a nyaralást, akkor érdemes a Protect & Moisture Hidratáló Naptejet használni 20-as faktorszámmal. A termék 400 ml-es kiszerelésben kapható, így az egész családnak védelmet nyújt a nyaralás alatt. A termék szintén vízálló, de csak 20 faktoros, így sűrűn kell vele kenni a bőrt.

Ha érzékeny, világos bőrünk van, akkor használjuk a Protect & Sensitive Spray FF50-es fényvédő faktorú naptejet, mely erős védelmet nyújt a nap káros sugaraitól. A termék illatanyag és színezőanyag mentes, hogy ne irritálja az érzékeny bőrt. Természetesen ez a napvédőkrém is vízálló. Gyermekek bőrének védelmére is alkalmazható.

Nivea Protect & Sensitive Spray FF50

Nivea Protect & Sensitive Spray FF50


Végezetül nem árt a szép barna bőrt hidratálni napozás után. Erre az egyik legjobb termék a Napozás utáni zuhanyzás közbeni frissítő testápoló. Hidratálja, megnyugtatja a bőrt és felfrissíti a forró testet.

Nivea Napozás utáni zuhanyzás közbeni frissítő testápoló

Nivea Napozás utáni zuhanyzás közbeni frissítő testápoló


3 hozzászólás

Linda

9 éve, 2 hónapja és 1 napja

Én most nem niveát használok, de szuperek a termékeik.

válasz erre

becky

9 éve, 2 hónapja és 1 napja

Barnulást elősegítőt veszek ha megyünk nyaralni. Szép barna legyek.

válasz erre

leoni

9 éve, 2 hónapja és 1 napja

30-as és az 50-es a legjobb. Az kell a bőrnek.

válasz erre