Hozzávalók:
10 dkg baracklekvár
1 dl rum
1 dl víz
35 dkg mogyorókrém
250 g mascarpone
2 csomag babapiskóta
4 dl tejszín
3 csomag vaníliás cukor
200 g eper
Elkészítés:
A tejszínt verjük habbá és keverjük bele a három csomag vaníliás cukrot és tegyük félre. A baracklekvárt keverjük el a rummal és a vízzel egy tálban. Egy nagyobb, négyszögletű tálat előveszünk és az alját kirakjuk a lekvárba mártott babapiskótákkal.
A mogyorókrémet keverjük jól össze a mascarponeval, akkor jó ha már kicsit habosodik. A krém felét kenjük rá a babapiskótákra. Ezután jön megint egy réteg lekváros piskóta. Ezt követően jön a tejszínhab. Először a felét rákenjük a piskótára, majd a felszeletelt eperrel megszórjuk és ismét jön rá a többi tejszínhab.
Végül még egy sor babapiskóta jön és megkenjük a tetejét a maradék csokikrémmel. Rászórjuk a maradék epret és legalább 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.