Hozzávalók:
50 g vaj
15 g cukor
3 g só
120 ml víz
80 g liszt
2 tojás
150 g krémsajt
40 g cukor
Elkészítés:
Egy lábosba tegyük bele a vizet, a vajat, a cukrot és a sót. Közepes lángon kezdjük el összemelegíteni őket. Ha már szépen összeállt, akkor mehet bele a liszt és pár másodpercig keverjük, majd vegyük le a tűzről. Ha szépen összeállt a tészta, akkor egyenként adjuk hozzá a tojásokat és keverjük össze.
Az így kapott tésztát kanalazzuk egy tortadíszítőbe és sütőpapírral kibélelt tepsire nyomjunk ki kisebb adagokat. Előmelegített sütőben, 200 fokon 20 perc alatt ropogósra sütjük a mini fánkokat. Közben keverjük össze a krémsajtot és a cukrot, majd töltsük meg a kész fánkokat vele.