7 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

Mindjárt vége a nyárnak, és még nem voltál nyaralni? 5+1 tipp, az utolsó pillanatokra!

2017. augusztus 17.
7.6961
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bár egészen sajnálatos, de lassacskán véget ér a nyár. Ha erre most mi döbbentettünk rá, akkor bizonyára azt is tőlünk kell megtudnod, hogy még nem voltál sehol nyaralni és pihenni egyet. Nyugi, ne ess kétségbe, semmi szükség rá, inkább olvasd el az alábbi tippeket ahhoz, hogy még ebből a maradék egy-két hétből a lehető legtöbbet hozd ki. Szóval!


1. Szia nagyi, régen láttalak!

Ha már mindenhol beteltek a szállások, de el akarunk menni otthonról, és olyan szerencsések vagyunk, hogy nagyszüleink még élnek, látogassuk meg gyorsan a jó öreg nagyit és papit. Ott ugyanis újra gyerekek lehetünk egy kicsit, és olyan kényeztetésben lehet részünk, ami még egy ötcsillagos szállodában sem vár ránk. Hiszen tudjuk jól, ezek a nagyik már csak ilyenek!

Mindjárt vége a nyárnak, és még nem voltál nyaralni? 5+1 tipp, az utolsó pillanatokra! - 2. kép

2. Csajok, menjünk már sátrazni egyet!

Persze nagyon jól ki lehet használni egy hosszabb hétvégét a barátnőkkel is, nem kell hozzá szállást foglalni, sem túlagyalni az egészet, csak vegyetek egy sátrat, pár meleg hálózsákot, és irány egy közeli kemping vagy ki a hegyekbe, ahol egy-két napig egy felhőtlen csajos partit tarthattok. Ehhez nem kell különösebben költekezni és szervezni sem, legfeljebb pár szabadnap kell hozzá.

3. Irány a legközelebbi tó!

Mivel nyár van, ezért nyilván ragaszkodunk a tópart közelségéhez, hiszen a melegben a fürdőruha adja csak igazán a fílinget. Irány tehát a Balaton, vagy bármelyik közeli kisebb-nagyobb tó partja. Csak szedj össze pár havert, vigyetek sátrakat, esetleg béreljetek egy lakókocsit, és töltsetek el pár felhőtlen napot valahol. Meglásd, életed egyik legjobb rögtönzött nyaralása lesz ez.

4. Te mikor láttad utoljára a közeli nevezetességeket?

Ha inkább valamilyen szolidabb nyaralásra vágynál így az utolsó pillanatban, akkor engedd meg, hogy kérdezzünk valamit: te mikor láttad utoljára a közeli nevezetességeket? Múzeumokat, várakat, kastélyokat, szobrokat, kiállításokat vagy azokat a dolgokat, melyekért mások gyakran több száz kilométert utaznak? Ha régen, akkor áldozz rá egy szombatot és egy vasárnapot, és olyan, mintha nyaralnál egyet!

Mindjárt vége a nyárnak, és még nem voltál nyaralni? 5+1 tipp, az utolsó pillanatokra! - 3. kép

5. Csak indulj el, és lesz, ami lesz!

Persze nem kell konkrét úti cél, sőt útitársak sem ahhoz, ha az utolsó pillanatban szeretnénk még a nyáron valami rendhagyó és őrült dolgot csinálni. Csak pakolj össze, ülj fel a vonatra, vagy ülj be a kocsiba és irány a nagyvilág. Ne tervezz, ami eszedbe jut, oda menj, ahol az este ér, ott aludj, ahol megéhezel, ott egyél, és ahol jól érzed magad, ott maradj.

+1. Otthon is lehet nyaralni!

Nem feltétlenül kell azonban a nyaralásnak az utazásról szólnia! Ki mondta például, hogy otthon nem lehet nyaralni? Adunk is hozzá egy tippet: vegyél ki pár nap szabadságot, és közben ne csinálj semmit sem. Aludj, ameddig akarsz, egyél étteremben, fagyizz napokon át, lustálkodj, olvass, filmezz, kirándulj, köss fel egy függőágyat a kertben vagy vegyél egy medencét, feküdj bele és szürcsölgess koktélt napokon át.
4 hozzászólás

Gucci

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ritka hogy nem megyek nyaralni.

válasz erre

pilótakeksz

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Sátrazni nem mennék. Elég volt egyszer..

válasz erre

csillucs

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nyaralás nélkül is szoktunk olyat hogy csak elindulunk és meglátjuk hová megyünk.

válasz erre

monyó

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Otthoni nyaralás mindig sok tevékenységgel jár, mert biztos van valami mosogatnivaló vagy mosnivaló.

válasz erre