29 °C
tiszta égbolt
2024. június 25., kedd
Vilmos

Mi lesz a divat idén télen? Mi megmondjuk!

2013. december 04.
2.9191
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A nagy divatmagazinok idén is meghatározták a 2013-as tél abszolút trendi kiegészítőit és sajátosságait, így aki szeretne a leghidegebb hónapokban is illeszkedni az aktuális divathoz, az alábbiakban minden lényeges információt kideríthet ahhoz, hogy lépést tudjon tartani még a legnagyobb sztárokkal is.


Az idei tél divatszínei közül a legsikeresebb és legnépszerűbb a bézs lesz, de ezen felül a pezsgőszín, az arany, a gesztenyebarna, a fehér, a szürke, az ezüst, a zöld, a piros és a mindig aktuális fekete is az ajánlások között található. A karácsonyi szezonban természetesen idén is érdemesebb a letisztultabb, egyszerűbb anyagokat választani, míg szilveszterre jöhetnek a feltűnőbb darabok!

Anyagok tekintetében a 2013-as tél legnépszerűbbjei a szövet, a prém, a szőrme, a velúr, a kasmír és a frottír lesznek, amelyek nem csak jól mutatnak, hanem a legtöbb ruhanemű esetében vastag és meleg anyagok is, vagyis biztosan nem fogunk fázni még a leghidegebb hónapokban sem. Egy elegáns szövetkabáttal, egy kasmírpulcsival, egy jó vastag frottírzoknival például biztosan nem kell fagyoskodnunk!

A minták tekintetében ezen a télen is népszerűek lesznek a hagyományos karácsonyi formák, így a hópehely-, a csillag-, vagy a télapó-sziluettek, de a csíkok, a pöttyök és a kockák is trendiek maradnak, ám arra ügyeljünk, hogy ezeket nem szabad majd ötvözni egymással.


A ruhadarabok tekintetében egy kicsit már másabb a helyzet! A kabátok között idén télen érdemes a prémes dzsekik közül választani, például a vastag szövet- és szőrmekabátokat prioritásba venni a fentiekben meghatározott színeknél maradva. Ezen a télen ráadásul igencsak trendi a katonai stílus is, így a terepszínű kabátok is hódítanak majd! Ha kabátot keresel nézd meg előző cikkünket, ahol segítünk, hogy
8 hozzászólás

Kunoichi

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Okés, tetszeni fog az idei divat mosolygó smiley

válasz erre

vodor48

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

Hm...mindig a magam stílusában öltöztemmosolygó smiley

válasz erre

Réka

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

szeretem a tél színeit röhögő smiley elegáns, ünnepies de mégis megnyugtató ^^

válasz erre

kega

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nekem nem annyira jön be.

válasz erre

becky

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

Szövetkabát mindig mindent visz!

válasz erre

Sandy

11 éve, 5 hónapja és 20 napja

Jaaaaj imádom a szőrmét!!!mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

11 éve, 5 hónapja és 20 napja

hópelyhes cicanacit szeretnék venni mosolygó smiley csak nehezen találok

válasz erre

KOROMANIKO

11 éve, 5 hónapja és 20 napja

wáóóó, érdekes

válasz erre