Hozzávalók:
Tésztához:
2 tojás
1 evőkanál kakaópor
5 dkg zsír
5 evőkanál méz
350 g liszt
1 kiskanál szódabikarbóna
néhány evőkanál cukor
egy pici tej
Krémhez:
2 csomag tejszínízű pudingpor
2 evőkanál liszt
5 evőkanál méz
5 dl tej
2 dl tejföl
250 g margarin
Elkészítés:
Egy fémtálat veszünk elő, melyben a mézet, a kakaót, a tojást és a zsírt gőz felett habosra keverünk. Ezt követően apránként hozzákeverjük a szódabikarbónás lisztet és egy könnyed tésztát fogunk kapni. A tésztát két részre osztjuk és lisztes, zsíros tepsiken megsütjük őket. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt.
Közben elkészítjük a krémet. Ehhez a pudingkrémet megfőzzük a liszttel és a mézzel együtt a tejben. Ha kész, akkor még melegen belekeverjük a tejfölt. Hagyjuk kihűlni a krémet, majd a margarint habosra keverve, hozzáadjuk a pudingos krémet is és végül megkenjük az egyik tésztalapot a krémmel és ráhelyezzük a másikat.