Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj (csontos vagy csontnélküli)
1 evőkanál vaj
1 evőkanál olaj
1 evőkanál citromlé
1/4 csésze méz
1/3 csésze mustár
1 teáskanál füstölt paprika
só, bors
friss petrezselyem
Elkészítés:
A húsokat szórjuk meg sóval és borssal. Egy tálban keverjük össze a mézet, a mustárt, a citromlevet és a paprikát. Egy serpenyőbe tegyünk vajat és olajat, majd süssük meg a sertésszeletek mindkét oldalát 3-4 perc alatt. Ezután tegyük őket félre és ugyan abban a serpenyőben kezdjük el alacsonyabb hőfokon felmelegíteni a mustáros keveréket.
Ha már kezd krémes lenni, akkor visszatesszük a sertésszeleteket és megforgatjuk a mustáros mártásban őket. Végül friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.