Hozzávalók:
500 g csirkemell filé
50 g vaj
3 evőkanál méz
2 kiskanál mustár
2 dl natúr joghurt
2 evőkanál liszt
ételízesítő
só
Elkészítés:
Egy nagyobb serpenyőben megolvasztom a vajat, majd fehérre sütöm benne a húst. Megszórom ételízesítővel és tovább párolom. Ezt követően kivesszük a serpenyőből a húst és a levet is külön tesszük. A mézet megolvasztjuk a serpenyőben, majd jöhet a mustár és a hús is ismét bele.
Folyamatos kevergetés mellett a mártásban puhára párolom a húst. A végén elkészítem a joghurtos habarást is. Ehhez a lisztet belekeverem a joghurtba és hozzáadom a félretett levet is. Ráöntjük az egészet a húsra és néhány perc alatt besűrűsödik.
Rizzsel vagy friss salátával tálaljuk.