Mai receptünk egy különlegesebb köret, melyet akár önmagában is lehet fogyasztani. A méz, a sajt és a rozmaring nagyon jól illik egymáshoz, érdemes kipróbálni ezt a receptet.
Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 evőkanál olívaolaj
só, bors
2 ág friss rozmaring
50 g gorgonzola sajt
2 evőkanál
Elkészítés:
A burgonyákat pucoljuk meg és vágjuk ízlés szerinti gerezdekre. Tegyük egy tálba és öntsük rá az olajat, majd szórjuk meg sóval, borssal és a rozmaringgal. Alaposan keverjük össze, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Előmelegített sütőben 200 fokon süssük 45 percig, néha forgassuk meg őket.
Amint elkészülnek a burgonyák, kivesszük őket és megszórjuk a sajttal, valamint meglocsoljuk a mézzel.
Fotó: Little Potato Company