Hozzávalók:
200 g masnitészta (vagy bármilyen más tészta)
2 db kis konzerv kukorica
3 szál zöld hagyma
fél csokor koriander
1 evőkanál apróra vágott jalapeno paprika
6-8 szelet füstölt bacon
fél csésze feta sajt
1 kis konzerv vörös bab
Elkészítés:
A tésztát főzzük ki, majd hagyjuk lecsepegni és kihűlni. Közben a kukorica levét öntsük le, majd egy száraz serpenyőben pirítsuk meg a kukoricaszemeket néhány perc alatt. Egy tálban keverjük össze a karikákra vágott hagymát, az apróra vágott koriandert és a paprikát. Ha a kukorica kész, adjuk a hagymás keverékhez. A bacont szintén vágjuk össze és pirítsuk meg egy serpenyőben.
Ha a bacon is kész, akkor mehet a többihez, az összemorzsolt sajttal és a babbal. Végül az egészhez adjuk a tésztát. A salátához lehet még adni egy kis mexikói dresszinget vagy egy kis avokádót.