Hozzávalók:
4 szelet rozskenyér
4 szelet csirkemellsonka
2 szelet sajt
egy kevés olívaolaj
1 citrom leve
oregánó
1 szem paprika
2 szem paradicsom
uborka
saláta
Elkészítés:
A kenyérszeletek egyik felét kenjük meg egy kevés olívaolajjal, majd pirítsuk meg őket. Ezután 2 kenyérszeletre pakoljuk rá a csirkemellsonkákat és a sajtokat. Szórjuk meg oregánóval és tegyük rá a többi kenyérszeletet. A tetejüket is megkenjük egy kevés olívával.
Tegyük vissza pirulni a szendvicseket, közben készítsük el a salátát. Ehhez vágjuk össze a salátát, az uborkát, a paradicsomot és a paprikát. A citrom levét keverjük el olívaolajjal és locsoljuk meg vele a salátát. Keverjük jól össze. Végül tálaljuk az elkészült szendvicseket.