27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

Megkezdődtek a karácsonyi akciók a Parndorfi Designer Outletben

2018. december 11.
8.7411
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
December 6-án indult az osztrák Designer Outlet karácsonyi akciója, melynek során lecsaphatunk olyan világmárkák darabjaira, mint például a Coach, Karl Lagerfeld, Michael Kors vagy éppen a La Perla. Ráadásul mostantól közvetlen járatok indulnak az Outletbe Budapestről és Győrből a FlixBus jóvoltából.


November 6-tól új távolsági buszos összeköttetést biztosít Parndorfba a FlixBus, ennek köszönhetően Budapestről a hét minden napján indulnak zöld buszok, az utasok közvetlenül a helyi Designer Outletbe érkeznek, ahol kihasználhatják ezen időszak kínálta nagyszerű ajánlatokat. A délelőtti és délutáni járatoknak köszönhetően akár egész nap vásárolhatunk a hatalmas Outletben és a csomagok miatt sem kell aggódni, ugyanis a kézipoggyász mellett egy 20 kg-os útipoggyászt is ingyen felvihetünk a buszra.

Budapestről már 1890 forintos ártól vásárolhatunk jegyet Parndorfba, Győrből pedig 1290 forintos ártól. A buszokon ingyenes WiFi, kényelmes székek, konnektorok és mosdó is található. A FlixBus applikációjával pedig könnyedén módosíthatjuk megvásárolt jegyünket.


A McArthurGlen Designer Outlet 160 designer üzlete kínál akár 70%-os kedvezményt az ünnepek közeledtével, ráadásul most egy Milka popup store is nyílt, ahol mindenféle finomságot vásárolhatunk. Amennyiben nem találod meg a szeretteidnek szánt legjobb ajándékot, akkor érdemes venni egy ajándékkártyát, melyet felhasználhatnak az Outlet egész területén. Így biztosan nem, fogsz mellé a karácsonyi ajándékkal.

Ha pedig szeretnénk két vásárlás között megpihenni, akkor mindenképpen érdemes betérni a Sacher Eck kávézóba, ahol megkóstolhatjuk az eredeti sacher tortát. Természetesen a karácsonyi hangulatról idén is maximálisan gondoskodik az Outlet személyzete, akik egy komplett kis karácsonyi vásárt hoztak létre Parndorfban, elhozzák nekünk az igazi hütte hangulatot.
2 hozzászólás

Mirjam

6 éve, 1 hónapja és 4 napja

Ez jó. Végre nem kell vonatozni vagy össze dobni benzinre a pénzt.

válasz erre

blondi

6 éve, 1 hónapja és 4 napja

Jó tudni ezt, legalább nem kell kocsit vadásznom ha menni akarok.

válasz erre