20 °C
borús égbolt
2024. május 23., csütörtök
Dezső

Meghosszabbítja életünket a kiegyensúlyozott és aktív nemi élet

2013. november 09.
9.9701
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Dr. Eric Braveramn, a világhírű öregedést kutató amerikai szakember legfrissebb kutatásában - amely alapján egy alapos, tudományos értekezést is megfogalmazott - fényt derített arra, hogy fiatalabbnak érezzük magunkat, ezáltal ténylegesen tovább is élhetünk, amennyiben kiegyensúlyozott és aktív nemi életet folytatunk.


Braveramn professzor szerint az aktív szexuális élet képes megemelni szervezetünk hormonszintjét, aminek köszönhetően nem csak fiatalabbnak és fittebbnek látszunk, hanem egyben anyagcserénk és agyműködésünk is serkentődik, a szívünk és immunrendszerünk pedig egészségesebb marad.

A doktor kiemelte, hogy a nemi vágy egy bizonyos idő után természetes módon lecsökken, ám természetes módszerekkel képesek vagyunk megnövelni azt, többek között például mérsékelt kávé és barna rizs fogyasztásával, ugyanakkor az avokadó is segítheti a nemi élvezetek fokozását, de a spárga, a banán, a káposzta, a zeller, a füge és a tengeri gyümölcsök is hasonló hatással bírnak.

A kutatások alapján heti három szeretkezés képes a felére csökkenteni a férfiak esetében a szívroham, valamint az agyvérzés kockázatát, az idősebbek esetében pedig ritkább a prosztatarák kialakulása azoknál a férfiaknál, akik idősebb korban is aktív szexuális életet élnek. Az egészséges nemi életet élők között tudományos kutatások igazolták, hogy az agy maximális teljesítményen dolgozik, ezáltal megfelelő mennyiségben termelődnek a különféle vegyületek.

Éppen ezért a csökkent nemi vágy miatt problémák lehetnek a négy legfőbb agyi vegyülettel, így a dopaminnal, az acetilholinnal, a GABÁ-val és a szerotinnal, amelyek elégtelen mennyiségük miatt súlyos problémákkal szembesülhetünk a későbbiekben, mindemellett pedig szexuális étvágyunk is lecsökkenhet.
5 hozzászólás

kpal

10 éve, 3 hónapja és 8 napja

Idős korban is ez a megoldás nem a patika kacsintó smiley röhögő smiley

válasz erre

vyck66

10 éve, 10 hónapja és 25 napja

Mindig tudtam,hogy egészséges

válasz erre

Böbe

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

Hajrá a hosszú életért

válasz erre

csillucs

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Akkor ez a hosszú élet titka röhögő smiley

válasz erre

becky

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

És akor a heti 5X?kacsintó smiley

válasz erre