18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Medvehagymával töltött tojás

2020. április 03.
21.5071
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyszerű húsvéti finomság, amivel a vendégeket is megkínálhatjuk. Ez a töltött tojás nagyon könnyen elkészíthető, a medvehagyma pedig nagyon jól feldobja a tölteléket.


Hozzávalók:
12 db főtt tojás
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál mustár
só, bors ízlés szerint
pici szerecsendió
ízlés szerint medvehagyma

Elkészítés:
A tojásokat tegyük lábosba, engedjünk rájuk vizet és tegyünk bele egy csipet sót, így nem fognak a tojások szétrepedni főzés közben. Főzzük keményre a tojásokat, majd hagyjuk hideg vízben hűlni őket. Pucoljuk meg és vágjuk őket félbe. A sárgájukat egy tálba tegyük bele és adjuk hozzá a mustárt, a majonézt, a fűszereket és az apróra vágott medvehagymát.

Jól kikeverjük a krémet, majd egy habzsák segítségével megtöltjük a tojásokat. Behűtve már lehet is kínálni.
nincs még hozzászólás