14 °C
tiszta égbolt
2025. április 26., szombat
Ervin

Medvehagymás szendvicskrém

2020. március 14.
28.0771
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk ismét egy finom medvehagymás étel, amit könnyedén elkészíthetünk. Nagyon laktató, így reggelire tökéletes választás friss pirítósra kenve vagy szendvicsként elkészítve. Használjunk friss medvehagymát.


Hozzávalók:
100 g vaj
2 db tojás
fél csokor medvehagyma
1 teáskanál só
bors

Elkészítés:
A tojásokat főzzük keményre, majd pucoljuk meg és hagyjuk hűlni. Ezt követően tegyük a tojást egy aprítógépbe, adjuk hozzá a szobahőmérsékletű vajat, a sót és a borsot. Alaposan keverjük össze. Ha nincs aprítógép, akkor egy villa segítségével tegyük ezt meg. A medvehagymát vágjuk össze apróra és keverjük bele a krémbe. Tegyük egy dobozba és hűtsük be.

Egy adag akár napokig is finom és friss tud maradni.
nincs még hozzászólás