34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Medvehagymás lazac

2020. március 28.
16.1081
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk ismét egy medvehagymás étel, amit 10 perc alatt össze lehet dobni, amennyiben van otthon lazacunk vagy más halunk. Nagyon finom ízt ad a halnak a medvehagyma, így nem kell plusz fokhagymát adnod az ételedhez.


Hozzávalók:
2 szelet lazac
pici olaj
só, bors
néhány szál friss medvehagyma

Elkészítés:
A lazacokat mossuk meg, majd töröljük szárazra. Locsoljunk egy serpenyőbe kevés olajat, tegyük bele a lazacokat és szórjuk meg mindkét oldalukat sóval és borssal. Közepes hőmérsékleten kezdjük el megsütni a lazacszeleteket, közben készítsünk valamilyen köretet hozzá. A medvehagymát vágjuk össze apróra.

Ha már szinte teljesen megsültek a halszeletek, akkor szórjuk rájuk a medvehagymát és addig süssük még, amíg összefonnyad és illatozni nem kezd a medvehagyma.
1 hozzászólás

Perec

4 éve, 8 hónapja és 1 napja

Durva, hogy milyen gyorsan meg lehet sütni.

válasz erre