Mai receptünk egy könnyed, mediterrán kuszkuszsaláta, amit önmagában is fogyaszthatunk, de húsokhoz és halakhoz is kiváló köretnek. Könnyű elkészíteni és ízlés szerint tehetünk hozzá különböző zöldségeket.
Hozzávalók:
225 g kuszkusz
4 dl zöldségleves
100 g olívabogyó
200 g koktél paradicsom
200 g feta sajt
5 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál citromlé
Elkészítés:
A kuszkuszt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a zöldséglevest és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük hozzá az olajat és egy villával keverjük meg. A paradicsomot vágjuk össze kisebb darabokra, valamint az olívabogyót is. Mindezt keverjük a kuszkuszhoz a sajttal együtt. Locsoljuk meg még citromlével és kevés olajjal, valamint ízlés szerint sóval, borssal.
Adhatunk hozzá uborkát vagy cukkinit is.