Hozzávalók:
200 g liszt
3 db tojás
1 csomag sütőpor
1,25 dl tej
1 dl napraforgóolaj
100 g reszelt parmezán
100 g aszalt paradicsom
maréknyi olajbogyó
1 teáskanál oregánó
só, bors
Elkészítés:
Tegyük a tojásokat egy tálba és keverjük hozzá a tejet és az olajat. Kissé verjük fel az egészet, majd keverjük hozzá a lisztet, a sütőport és az oregánót. Ha alaposan összekevertük, akkor mehet bele az apróra vágott olajbogyó és az aszalt paradicsom, valamint a parmezán, a sót és a bors.
A tésztát összedolgozzuk, majd egy kilisztezett pástétom formába öntjük a tésztát. Kicsit elegyengetjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük. Mielőtt felvágnánk, pihentessük 20 percet.