Hozzávalók:
4 db tojás
2 evőkanál kókuszolaj
1 db citrom reszelt héja és leve
1 csipet só
175 g cukor
160 g liszt
200 g friss málna
50 g mandulaforgács
Elkészítés:
A tojásokat válasszuk szét, és a sárgákat keverjük össze a kókuszolajjal, a citrom reszelt héjával és levével. A tojásfehérjét kezdjük el felverni a csipet sóval, majd apránként adjuk hozzá a cukrot is és verjük kemény habbá. Ezután a habhoz óvatosan keverjük a sárgáját és a szitált lisztet. Ehhez keverjük még a mandulát. A masszát tegyük egy kisebb tepsibe, amit kibéleltünk sütőpapírral.
A málnát mossuk meg, csepegtessük le alaposan és szórjuk a masszába. Előmelegített sütőben 170 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.