0 °C
erős felhőzet
2025. február 18., kedd
Bernadett

Málna ragu

2020. június 20.
31.4111
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mivel itt a málna szezonja, ezért érdemes lesz kipróbálni ezt az egyszerű receptet, mely tökéletes desszertekhez vagy akár sült húsokhoz is használhatjuk.


Hozzávalók:
300 g málna
150 g kristálycukor
3 levél bazsalikom
2 evőkanál balzsamecet

Elkészítés:
A málnát és a cukrot tegyük fel főni pici vízzel. Ha szépen összefőtt és sűrű állagú a ragu, akkor vegyük le a tűzhelyről és egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok eltűnjenek, de ha valaki maggal szeretné enni, akkor ezt kihagyhatja.

Belekeverjük a balzsamecetet és az apróra vágott bazsalikomot. Hagyjuk kihűlni és ezután már lehet is fogyasztani.
1 hozzászólás

krisztike

5 éve, 23 napja

Hmm de imádom a málnát, de olyan drága szokott lenni.

válasz erre