Hozzávalók:
4 db tojás
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 csipet só
4 evőkanál eritritol
18 dkg félzsíros túró
2 evőkanál natúr joghurt
3-4 evőkanál eritritol
1 citrom
Elkészítés:
Első lépésként a tojásokat válasszuk szét, majd a sárgájához adjuk a kakaóport és az eritriolt és jól összekeverjük. A fehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval, majd óvatosan a kakaós masszához adjuk. Egy sütőpapírral kibélelt lapos tepsibe tesszük a masszát és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. 30 perc után vegyük ki és tegyük egy konyharuhára, tekerjük fel és hagyjuk úgy kihűlni.
A túrós töltelékhez keverjük össze a túrót, a joghurtot az eritritolt és a citrom reszelt héját. Végül a kihűlt piskótát tekerjük ki, kenjük meg a túróval és tekerjük fel.