13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Új tehetségkutató verseny a TV2-n

2013. november 22.
2.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Jövőre ünnepli 10 éves jubileumát a Megasztár, ez alkalomból a TV2 elhozza a legújabb tehetségkutató versenyt hazánkba, a Rising start-t.

A 2003-ban induló Megasztár rengeteg új tehetséget hozott a hazai popzene életébe, többek között Tóth Verát, Molnár Ferenc Caramelt, Király Viktort, Rúzsa Magdolnát, Gáspár Lacit és a legutóbbi széria győztesét Radics Gigit.

A TV2 úgy döntött, hogy a 10 éves évfordulóra nem egy újabb Megasztár szériával örvendezteti meg nézőit, hanem a világszerte elhíresült Rising star-al.

A Rising star szeptemberben debütált először az izraeli Channel 2 csatornán, ahol hatalmas sikereket ért el. Erre felfigyeltek a nemzetközi csatornák is, így az amerikai ABC mellett a német, a francia, az orosz és az olasz tévétársaságok is megvásárolták.

A TV2 programmingért felelős igazgatója, Ralf Bartoleit elmondta, hogy:

A TV2 innovatív hozzáállását mutatja, hogy elhozza Magyarországra a Rising Star-t, amely egyedülálló formátum a televíziós piacon. A tehetségkutató kapcsán bevonjuk a modern technológiát, ezáltal egy újszerű, trendi produkciót láthatnak majd a nézők. Bízunk benne, hogy az elmúlt hónapok olyan újszerű műsorainak, mint Az ének iskolájának és a Sztárban sztárnak a sikere után a Rising Star is a TV2 top márkájává válik.

A műsor alatt már nem SMS-sel fogunk szavazni, hanem egy mobilos applikáció segítségével az adás alatt folyamatosan véleményt nyilváníthatnak a nézők, és ezzel befolyásolhatják a show-ba jelentkező tehetségeket. Az applikációt letöltők szavazhatnak a jelöltekre, a legtöbb pozitívat kapó jelölt folytathatja a versenyt.

A Rising star jövő szeptemberben debütál a TV2-n, remélve, hogy rengeteg új tehetséget ismerhetünk meg.