21 °Cenyhe eső
2022. augusztus 08., hétfő • László

Ő fogja képviselni hazánkat a Starbucks nemzetközi Barista Championship versenyén

Mariann , 2022. augusztus 04.
Idén ismét megrendezésre kerül a Nemzetközi Barista Championship, ahol a Starbucks tehetséges kávémesterei megmutathatják tudásukat, a magyar országos döntő nemrégiben lezajlott és kiderült ki képviseli majd hazánkat a versenyen.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Idén ismét személyesen mérhették össze tudásukat az ország legjobb baristái, az öt fordulóból álló bajnokság országos döntőjén. A hazai versenyt a kenyai származású, Hellen Omollo nyerte, aki ezzel esélyt kap arra, hogy a milánói nemzetközi döntőben képviselhesse hazánkat. A döntőben a négy résztvevőnek különböző feladatokban kellett megmérettetnie magát. Először magukról, kávészenvedélyükről és a vállalatnál töltött időről meséltek, majd volt egy különleges kávékóstolás, ahol kedvenc kávéjukról kellett mesélni.

Ezt követően két caffe latte-t és egy flat white-ot kellett a baristáknak elkészíteniük tetszés szerinti latte art-tal a tetején. A Starbucks Gozsdu baristája, Hellen Omollo elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számára képviselni Magyarországot és nagyon reméli, hogy be fog jutni a legjobb 10 kávémester közé.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!