6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Nyári könyvajánló - ezeket olvasd a vízparton 1. rész

2022. június 18.
60.2871
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Beköszöntött a nyár, egyre többen mennek nyaralni, ahol végre jut idő akár több könyv elolvasására is. A tengerparton az egyik legjobb szórakozás, a napozás mellett, a könyvolvasás. Egy szórakoztató könyv teljesen ki tudja kapcsolni az embert, de ehhez nem kell vízpart, akár egy parkban is olvashatunk. Mai cikkünkben bemutatunk néhány nyári könyvújdonságot, melyek közül biztosan mindenki talál magának megfelelőt.


R. Kelényi Angelika: Édes Flores

Az írónő új Caroline Wood-regénye ismét elrepíti az olvasót egy fantasztikus helyre, ahol azt hiszi, hogy szerelme bajban van, ezért azonnal a nyomába ered, hogy megmentse. Az apró szigeten a szőke újságírónak szembe kell néznie a helyi kávémaffiával, akik nem veszik jó néven, hogy szimatolgat körülöttük a csinos hölgy. Ismét izgalmas és rejtélyes nyomozásba kezd a regény főhőse. (Álomgyár kiadó)

Jana Aston: Emeld a tétet

A New York Times és USA Today bestsellerszerzője, legújabb regényében ismét forró lesz a hangulat. Egy jó kislány, aki keményen dolgozik néha olyan dolgokra vágyik, mint például új főnöke. Ezért eldönti, hogy árverésre bocsátja szüzességét, aminek nem igazán örült a kiszemelt férfi. Az erotikával megfűszerezett regényt a hideg medencében lesz érdemes olvasni a nyáron. (Álomgyár kiadó)

Nyári könyvajánló - ezeket olvasd a vízparton 1. rész - 2. kép

Sienna Cole: Az ígéret szép szó

Sienna Cole a pszichológiai thrillerek szerzője legújabb regényével ismét felborzolja a kedélyeket. Holtan találnak egy fiatal és sikeres énekesnőt, az elsőszámú gyanúsított a nő barátja, aki tagadja a gyilkosságot, de a bizonyítékok ellene szólnak. Elindul a nyomozás és kiderül, hogy ez a gyilkosság csak a jéghegy csúcsa, a nyomozók előtt feltárul a bűn városának mélységei. (Álomgyár kiadó)

Katie Fforde: Esküvő vidéken

A romantikus könyvek írónőjének legújabb regénye elkalauzol bennünket a vérpezsdítő '60-as években, ahol egy fiatal lánynak teljesen más elképzelései vannak a jövőjét illetően, mint édesanyjának. A fiatal lány ahelyett, hogy egy tisztességes férfit találna és megesküdne, inkább a nagyvárosba költözik, hogy kitombolja magát. De hamar rátalál a szerelem, egy olyan férfi személyében aki már foglalt. Vajon sikerül megszereznie élete szerelmét? (Libri kiadó)

Nyári könyvajánló - ezeket olvasd a vízparton 1. rész - 3. kép

Julie Caplin: Az Északi Fény Panzió

Julie Caplin írónő imád utazni és jókat enni, tapasztalatait pedig szereti belefűzni romantikus regényeibe. Az összetört szívű, karrierjétől megfosztott Lucy romokban hever, szeretne kiszabadulni eddigi életéből, ezért elköltözik Izlandra, ahol az Északi Fény Panziót kezdi el vezetni. Nem számít arra, ami ezen a csodás helyen történik vele, rátalál a szerelem a jóképű csapos személyében. Vajon mit tartogat számára még ez a csodás hely? (Libri kiadó)

Asha Lemmie: Ötven szó az esőre

Asha Lemmie egyedi nézőpontból elmesélt történelmi regényeket ír, melyek óriási népszerűségnek örvendenek, legújabb könyve is bestseller lett. Az írónő legújabb regénye elkalauzol bennünket az ázsiai kultúrába, ahol egy szívszorító történetet ismerhetünk meg szerelemről és veszteségről, előítéletekről és fájdalomról, a kötelékekről, amelyek összetartanak egy családot. Ez a történet egészen magával ragadja majd az olvasót. (Libri kiadó)

Nyári könyvajánló - ezeket olvasd a vízparton 1. rész - 4. kép

Agatha Christie: Szentivánéji krimik

Újabb novella gyűjtemény érkezett Agatha Christie rajongók számára. Az írónő nyomozói ördögi kihívásokkal néznek szembe szerte a világban: Cornwallban, a francia Riviérán, a delphoi templom tövében vagy vidéki úriházakban. Sőt még James Bond is feltűnik ezeken a lapokon... bár ő egy másik James Bond. Élvezzük a vízparton a legizgalmasabb nyári történeteket, melyek maximális kikapcsolódást biztosítanak majd a nyár folyamán. (Helikon kiadó)
3 hozzászólás

Pillangó

1 éve, 11 hónapja és 23 napja

Az ígéret szép szó nagyon jó, olvastam.

válasz erre

Babóca

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Mennyi jó könyv megint. Bár most az ünnepi könyvhéten beszereztem párat nyárra.

válasz erre

zitucska

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Juuuj de jó van új agatha!

válasz erre