13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Mit vegyünk női ismerősünknek Karácsonyra?

2013. december 20.
2.8051
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Évről évre egyre nagyobb gondot okoz a nőknek - természetesen a férfiaknak is -, hogy mit vásároljanak legjobb barátnőiknek, kolléganőjüknek, vagy a család női tagjainak. Megmondom őszintén, sokszor nekem is fejfájást okoz, hogy milyen új és hasznos dolgot is tudnék adni. Ezért most megpróbálok néhány igazán ütős, de egyben különleges és hasznos ajándékötletet adni azok számára, akik az utolsó percekre hagyják a vásárlást, ahogy én is szoktam!


Parfümre mindig szükség van
Rengeteg tanulmány és felmérés bebizonyította már, hogy a parfüm készítmények a Karácsonyi ajándékok toplistáján az első 10-ben állandó szereplők, főleg a férfiak listáján. Ennek persze több oka is van: ezt a legegyszerűbb beszerezni és ez egy nagyon hasznos dolog. De hogy milyet is vegyünk? Na ez már egy nehéz kérdés, ezért íme az én bevált parfüm tippjeim.

A Lush Vanillary parfümje

A Lush Vanillary parfümje


A Lush-nak létezik egy Vanillary nevezetű, kézzel készült parfümje, melynek már a nevéből is tudhatjuk, hogy bizony itt egy vanília illatú finomsággal lesz dolgunk. Miután volt szerencsém kipróbálni a terméket, elmondhatom, hogy nagyon kellemes, tartós illata van, melyből elég ha kettőt fújsz magadra és egész nap érezni fogod a parfüm csodás illatát. Na és persze nem csak Te, hanem a környezeted is, a visszajelzések alapján mások is érezték rajtam a vaníliát - egész nap. Ez nem egy hagyományos tucatparfüm, így biztosan nagy örömet tudsz szerezni annak, aki lesz olyan szerencsés hogy ilyet kap tőled.

A másik tippem a The Body Shop epres finomsága, a Strawberry Eau de Toilette. Ez egy kicsit könnyedebb parfüm, mely természetes gyümölcskivonatból készül és bio alkoholt tartalmaz. Mivel ez csak Edt parfüm, így nem tart olyan hosszan mint egy igazi parfüm, de az illata nagyon kellemes. A gyümölcsimádók odáig lesznek ezért a készítményért.

Az ékszer öltöztet
Minden nő, beleértve magamat is, imádja az ékszereket, de főleg a különleges darabokat. Nem kell nagynak vagy méregdrágának lennie, elég ha egyedi és stílusosan van becsomagolva, mert bizony sokszor a körítés is elég meggyőző tud lenni ahhoz, hogy örömet tudjunk vele okozni. De elég a fecsegésből, jöjjön egy olyan ékszer, melyet lehet kevesen ismertek, ezért talán még különlegesebb tud lenni, ez pedig nem más, mint a Cruciani csipke karkötői.

Cruciani karkötők

Cruciani karkötők


A Cruciani karkötőket minden korosztálynak ajánlom, legyen az fiatal vagy idős, ugyanis ezek a kiegészítők lazák, de egyben kreatív eleganciát is képviselnek. A Cruciani karkötők csipkéből készülnek, ami már önmagában is egy exkluzív megjelenést biztosít. Most két igazán szép darabot mutatok, az egyik a négylevelű lóhere, a másik a limitált kiadású angyalszárnyak. A lóherék a remény, a váratlan öröm és a szerencse szimbólumai, így ez az ajándék akár férfiak számára is tökéletes lehet. A többféle színben kapható angyalszárnyak a Karácsonyt idézik, és nem csak angyaloknak érdemes ajándékozni.

Szépségápolás hölgyeknek
Ha végképp nincs ötleted, hogy minek is örülnének igazán a listád női tagjai, akkor a szépségápolási osztályokon érdemes körülnézned és néhány válogatott termék segítségével egy szép csomagot tudsz összeállítani. De mit is válassz? Természetesen erre is van ötletem!

Szép kis csomag a Nivea termékeivel

Szép kis csomag a Nivea termékeivel


Az első csomagot a Nivea termékeiből válogattam össze. Ebbe a kis szettbe egy Nivea Natural Oil tusfürdőolajat, egy Aqua Effect regeneráló éjszakai arckrémet, egy Repair & Care kézkrémet és egy Labello ajakápolót tettem. Mindegyik készítményt kifejezetten száraz bőrű hölgyeknek ajánlom, de természetesen más bőrtípusúak is alkalmazhatják, ebben a hidegben különösen fontos a bőrápolás és védelem.

Külön kiemelném az Éjszakai arckrémet, ugyanis nekem is száraz az arcbőröm, de a krémtől nagyon puha és sima lett, tökéletesen ápolta az arcomat és még kellemes illata is van!

A Karácsonyi, limitált kiadású The Body Shop termékek

A Karácsonyi, limitált kiadású The Body Shop termékek


A másik csomagot a The Body Shop néhány készítményét alapul véve állítottam össze. Ez egy kifejezetten karácsonyi csomag, ugyanis mindegyik darabjának isteni gyömbér illata van. A Ginger Sparkle család tusfürdőjét, szappanját és kézkrémét is kipróbáltam természetesen, így saját tapasztalatból tudok szólni róluk néhány szót. Biztos nem okoz meglepetést ha azt mondom, mindegyiknek nagyon jó illata van, a krém hamar beszívódott és csak a kellemes érzést hagyta maga után, a tusfürdő pedig puhává varázsolta a bőrömet. A szappan egy különleges darab, ugyanis kicsit szemcsés volt, ami segített radírozni a bőrömet. Elmondhatom, hogy bár három különböző termékről van szó, de egy az illat, így egy ajándékcsomagnak tökéletes lesz.

Reménykedem, hogy ezzel a kis ajánlóval segítségetekre lehettem, inspirációt sikerült adnom azoknak, akik az utolsó percekre hagyták a bevásárlást és még a kapkodások közepette is higgadtan, stresszmentesen tudjátok megvásárolni a tökéletes Karácsonyi meglepetést. De ne feledjétek, sokszor elég, ha csak néhány kedves szóval lepitek meg szeretteiteket vagy egy vacsora mellett együtt töltötök néhány szép pillanatot...
7 hozzászólás

bonita

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

de jók azok a karkötők, még nem is hallottam a Crucianiról

válasz erre

Enci

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

ma van az utolsó nekifutásom, lett innen jó ötletem mosolygó smiley Köszi

válasz erre

bettike

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Most még nagyobb bajban vagyok mint előtte!mosolygó smiley Most már főleg nem tudom kinek mit adjak, nagyon jó mindegyik csomag!

válasz erre

Linda

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Barátnőmnek szólok, hogy ezt a cikket olvassa el, mert pont ma kérdezte, hogy mit vegyen anyukájának! mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Szuper tippek ismét! Én már kész vagyok a vásárlással de nagyon jó ötletek!

válasz erre

csillucs

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Juuuuj köszi :-) most már tudom mit veszek a nővéremnek! Kap ilyen The body shoppos ajcsit! Tök jól néz ki és a leírásból olvasva tuti szuper is :-) nagyon köszi

válasz erre

krisztike

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ez a Cruciani nagyon igényes cuccokat gyárt.

válasz erre