21 °Cenyhe eső
2022. augusztus 08., hétfő • László

Megkezdődtek a Könyvklub második részének a forgatási munkálatai

Szofi Kakuk , 2022. május 12.
A Könyvklub második részének a forgatási munkálatai már megkezdődtek Rómában, a paparazzik például lencsevégre is kapták Jane Fondát a produkció forgatása közben, ugyanis szerencsére mind a négy színésznő örömmel elvállalta a folytatást.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az első rész tulajdonképpen a könyvklubot megalapító barátnőkről szólt, akik az ismert, túlfűtött E.L. James regényét - A szürke ötven árnyalatát olvassák. A könyv hatására az 50-es éveiket taposó nők ráébredtek arra, hogy vágynak még izgalmakra az élettől és nem akarnak belesavanyodni a hétköznapokba.

Steenburgen már 3 évvel ezelőtt beharangozta, hogy lesz második része a produkciónak. Steenburgen még néhány gondolatot is megosztott korábban, amivel már korábban felcsigázta a rajongókat:

Imádom őket, úgyhogy az hiszem, lesz folytatás, mert a film elképesztően sikeres lett. Nagyon szeretjük egymást, korábban sosem dolgoztunk együtt, de sokszor találkoztunk már. Azt is nagyon bírom, hogy én vagyok a "bébi" a csapatban, jó érzés egyszer legalább átélni, hogy én vagyok a legfiatalabb a brigádban.


 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!