1 °Cborús égbolt
2022. december 02., péntek • Melinda, Vivien

Megjelent a Divatikonok című könyvsorozat első két része

Mariann , 2022. augusztus 06.
Július elején jelent meg hazánkban a Divatikonok című könyvsorozat első két része, mely a világ híres divatmárkáinak történetét, a Gucci márkáét és a Chanel márkáét meséli el rengeteg színes fotóval illusztrálva azt. Az írónőknek már számtalan stílussal, divattal kapcsolatos könyvük jelent meg világszerte. Ha imádod a divatot, akkor szerezd be a könyveket.


Karen Homer: Divatikonok I. - Gucci

Talán senkinek sem kell bemutatni a Gucci nevet, mely jelenleg is a világ egyik legismertebb luxusmárkája, melynek története egészen 1921-ig nyúlik vissza Firenzébe, ahol Guccio Gucci megnyitotta első luxus bőráruboltját. A könyvből kiderül a Gucci név rövid története, az első évek, valamint a háború alatti nehéz időkről is szó esik.

Megjelent a Divatikonok című könyvsorozat első két része - 2. kép

A könyv több mint 100 fényképet tartalmaz, mely bemutatja a márka történetét, a jellegzetes dupla G betűk fontosságát egészen a mai napig. Aki rajong a márkáért, annak érdemes megismernie a történetet is ezzel a könyvvel. (Helikon kiadó)

Emma Baxter-Wright: Divatikonok II. - Chanel

Coco Chanel neve egyet jelent a divattal, hiszen igazi forradalmárnak számít, aki az elit francia nők kedvenc tervezőjévé vált nagyon hamar. Ő volt az, aki először viselt férfi inget és nadrágot a hétköznapokban, innen jött az ihlet is számára. A könyvből megismerhetjük a divattervező életútját, ami nagyon szegény körülmények között indult, de sikerült elérnie álmait.

Megjelent a Divatikonok című könyvsorozat első két része - 3. kép

A könyv szintén rengeteg képet és illusztrációt tartalmaz, hogy még színesebben bemutassa a Chanel világát, mely mind a mai napig az egyik legmeghatározóbb luxusmárka a világon. (Helikon kiadó)

Megjelent a Divatikonok című könyvsorozat első két része - 4. kép

 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Überbrutál #2 • 4 hónapja, 3 napja

Jól hangzik mind a kettő.

Gucci • Messiás #1 • 4 hónapja, 4 napja

Naná hogy megveszem!