15 °Cborús égbolt
2022. október 06., csütörtök • Brúnó, Renáta

Kevesebb, mint egy hónap és itt a Sziget fesztivál

Mariann , 2022. július 13.
Kevesebb, mint egy hónap múlva végre ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb zenei és kulturális fesztiválja, a Sziget, ahol a rengeteg külföldi fellépő mellett ismét számtalan más program várja a fesztiválozókat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Sziget pár éve hívta életre a Szeretet Forradalmát, ami idén is visszatér a Nagyszínpadra. A Love Revolution Special, ahol minden nap 10 percben olyan előadások és rövid felszólalások színesítik az átállásokat, melyek a körülöttünk zajló társadalmi változásokra és az ezzel kapcsolatos kollektív felelősségünkre igyekeznek felhívni a figyelmet. Ennek köszönhetően a holland Aynouk Tan az elfogadás fontosságáról fog beszélni.

Színpadra lép Franciaország egyik leghíresebb táncoslábú ikerpárja, a Les Twins is, akik olyan hírességekkel dolgoztak már együtt, mint Beyoncé, Missy Elliott vagy épp Jean Paul Gaultier. Visszatér a Superar gyermekkórus, mely tagjai már 2019-ben is elvarázsolták a közönség szívét. A fesztivál utolsó napján a katalán Kamchátka társulat különleges előadása várja a Szitizeneket.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!