14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek

2020. december 06.
48.4361
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Vészesen közeleg felénk a karácsony, ami sokak számára okoz fejtörést, ha ajándékvásárlásról van szó. Kifejezetten nehéz helyzetben vannak a férfiak, hiszen egy nőt meglepni - bevalljuk őszintén - egyáltalán nem egyszerű, azonban korántsem lehetetlen, így ha még mindig tanácstalanok lennénk azzal kapcsolatban, hogy mit vegyünk női hozzátartozónknak vagy egy hozzánk közelálló hölgy ismerősünknek, akkor az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani ehhez. Lássuk!


A finom illatokat minden nő szereti

Ha pedig finom illatokra vágyunk, akkor érdemes lehet szétnézni az Avon kínálatában, ahol rengeteg nagyszerű ötletet és exkluzív illatélményt találhatunk. Ott van rögtön az Artistique Ambre Ardent szett, mely rögtön egy komplett élményt nyújt, mely ötvözi a klasszikus és az elegáns megoldásokat, méghozzá ciprusos eleganciával, ráadásul nemcsak egy szimpla, ámde vérbeli parfümöt nyújt, hanem a csomagban egy illatgyertyát, illetve egy kapcsolódó ajándéktasakot is kapunk. Mindent egyben!

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 2. kép

Ha kiszemeltünk nem igazán rajong az illatgyertyákért, esetleg egy nagyobbacska csomagot szeretnénk - egyébként kedvezőbb áron -, az Avon kínálatában találhatunk egy HERSTORY ajándékszettet is, mely rózsabors és írisz, valamint különleges pacsuli keverékéből áll és három dolgot is tartalmaz. Pontosabban inkább kettőt, hiszen az egyféle parfümből találunk benne otthoni 50 ml-es és egy 10 ml-es utazó változatot is, melyeket egy hasonló illatú testápoló egészít ki.

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 3. kép

Ha édesszájú, akkor csokoládé jöhet minden mennyiségben

Éppen ezért pedig érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy valami finom, prémium csokoládét vásárolunk hölgy ismerőseinknek vagy hozzátartozóinknak. Persze ennek is vannak szintjei! A boltba besétálni és megvenni egy tábla csokoládét... hát, hogy is mondjuk finoman, nem a legszerencsésebb alternatíva, de ha például a chocoMe kínálatából választunk speciális kézműves csokoládét, melynek nemcsak a megjelenése, hanem garantáltan az ízvilága is igazi különlegességnek tekinthető, az már alaposan megdobogtathatja egy nő szívét.

Pláne, ha a mostani karácsonyi kollekcióból válogatunk...Sőt érdemes akár tőlük beszerezni a karácsonyi szaloncukrot is.

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 4. kép

Mert a szépséget minden nő megérdemli

Ezért pedig mindent el is követnek, hovatovább bármit szívesen vesznek, ami hozzájárul például ahhoz, hogy megőrizzék vagy elősegíthessék ezt a folyamatot, fiatalok maradhassanak és így tovább. Ha ebben a kategóriában szeretnénk jól választani, nézzünk szét a Full Cosmetix karácsonyi ajánlatai között, ahol a legkülönfélébb árfekvésben találhatunk a legkülönfélébb arc- és testkozmetikai csomagok között, de még ránctalanító és öregedésgátló szett is van a kínálatban. A Regenist Ars 4 Anti-aging arcápoló szépségcsomag, mely ideális azok számára, akiknél már megjelent néhány ránc (ergo anyunak, nagyinak tökéletes). És még a csomagolással sem kell bajlódnod, ugyanis elegáns díszdobozban kapod kézhez.

A Dermedic márka termékeit megtalálod a gyógyszertárakban és a Full Cosmetix webshopjánban is.

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 5. kép

Fürdőbomba speciális csomagolásban

A nők imádják, ha kényeztetik őket, illetve ha valami speciális és különleges dologgal tudják kényeztetni magukat. Ezen a téren egy csomag fürdőbomba például tökéletes ajándék lehet számukra, de ne holmi átlagos csomag valamelyik szupermarketből, hanem például a Lush kínálatából. A Lush Cosmetics minden évben exkluzív karácsonyi kollekciót dob a piacra, melyek egytől-egyig tökéletes ajándékok lehetnek. Választhatunk az előre elkészített ajándékcsomagok közül is - például az Oh Christmas Tree-t -, de a Lush üzleteiben saját magunk is összeválogathatjuk a különleges darabokat. Ezeket ráadásul fenntartható, környezetkímélő kendőkbe csomagolják nekünk.

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 6. kép

Olvasni jó és szexi

A karácsonyi időszakban pedig az emberek többségének van is ideje rá, így érdemes lehet hölgyek számára valami őket érdeklő könyvet választani ajándékként. Jó döntés lehet például Clive Irving könyve, mely Az utolsó királynő címmel II. Erzsébetről szól, mint egy átfogó önéletrajzi írás, amiből rengeteg érdekességet tudhatunk meg a címben szereplő utolsó brit királynőről, aki hamarosan távozhat a trónról. (Európa kiadó)

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 7. kép

Amennyiben valami könnyedebb regényt választanál egy hölgynek, mindig jó választás lehet egy romantikus történet, hiszen a nők többsége ezt bizony imádja - még ha sokan titkolják is. Ebből a célból jó döntés lehet Josie Silver regénye, az Egy decemberi nap, mely a világ legcukibb szerelmi történeteként lett jellemezve - tapasztalatból mondjuk, hogy nem véletlenül. Ráadásul a könyv most új kiadásban jelent meg, gyönyörűen illusztrált borítóval. (21. század kiadó)

Néha egy képeslap is elég

Persze nem kell feltétlenül sokat költeni ahhoz, hogy egy hölgyet meg tudjunk ajándékozni karácsonykor. Éppen ellenkezőleg! Mivel sokan a járványhelyzet miatt nem tudnak találkozni, kifejezetten jó és kreatív ötlet lehet, ha egy klasszikus képeslapot küldünk hölgy ismerősünknek vagy hölgy családtagunknak - nagymama egészen biztosan értékelni fogja a gesztust. Ez apróságnak tűnhet a fogyasztói társadalomban, de mégis nagyon fontos és jelentős figyelmesség lehet ebben a szituációban. Pláne, ha találunk valami ötletes darabot!

Légy figyelmes, ugyanis nemsokára azoknak adunk néhány ajándékötlete, akik még mindig nem tudják mit vásároljanak férfi barátaiknak, családtagjaiknak!

Karácsonyi ajándékötletek, ha pasiként nem tudod, hogy mit vegyél egy nőnek - 8. kép

5 hozzászólás

leoni

3 éve, 7 hónapja és 2 napja

Parfüm ékszer, könyv, csoki ezek mindig nagyon jó ötletek. Na meg a zokni. röhögő smiley

válasz erre

Cynthia

3 éve, 7 hónapja és 3 napja

Dermedicet használok, a hialuronos arckrémet. Nagyon bevált, ajánlom másnak is. Innen én is mindennek örülnék. mosolygó smiley

válasz erre

Perec

3 éve, 7 hónapja és 3 napja

Az a chocome nagyon finom. Már tavaly is vettünk, idén sem fogjuk kihagyni.

válasz erre

csillucs

3 éve, 7 hónapja és 3 napja

Elküldtem a férjemnek hátha könnyebb lesz neki dönteni mit vegyen nekem röhögő smiley
Egyébként én még az ékszert tartom jó ötletnek. Kár hogy az kimaradt.

válasz erre

kalifa

3 éve, 7 hónapja és 4 napja

Uhh hát igen innen bármit elfogadnék.

válasz erre