12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Karácsonyi ajándékötletek, ha nem tudod, hogy mit vegyél a pasidnak

2020. december 09.
47.4821
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Egy pasinak általában könnyű ajándékot venni, de azért több év után vagy nagyobb értékű dolog vásárlása esetén akadhatnak nehézségek a karácsonyi meglepetés kapcsán. Mivel nyakunkon vannak már az ötletek, bizonyára te is kétségbe eshettél, de aggodalomra semmi ok, hiszen ezért állítottuk össze aktuális karácsonyi ajánlónkat, amit kifejezetten azoknak a csajoknak dedikálunk, akik nem tudják, hogy mit vegyenek párjuknak. Lássuk!


A szépségápolás a pasiknak is jár

Az igazi Jolly Joker a karácsonyi ajándékötleteink közül alighanem az Avon ajándékcsomagja, hiszen nem túl drága, és a pasik is kedvelik a szépségápolási termékeket, mindenkinek szüksége van rá, és a Care Men Essential szett ráadásul annyi mindent tartalmaz elképesztően jó áron, hogy gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlat még akkor is, ha csak egy ismerőst akarunk meglepni vele. Akad itt sampon, balzsam és tusfürdő egyben, borotválkozás utáni arcvíz, sőt még borotvazselé is - méghozzá ajándéktasakban, így a csomagolással sem kell bajlódnod.

Karácsonyi ajándékötletek, ha nem tudod, hogy mit vegyél a pasidnak - 2. kép

Minden felnőtt pasi szereti a Legót!

Még ha ezt tagadják is! Pedig hidd el, aki megmaradt örök gyereknek - szóval a pasik 99 százaléka - még ma is szívesen leülne legózni, ha tehetné, sokan pedig meg is tehetik. Például a te párod is, ha úgy döntesz, hogy veszel neki egy Legót. Például ezt a Fehér Házat mintázó szettet, ami egyszerre lesz megdöbbentő és különleges, de mégis garantáltan örömteli ajándék, hiszen ki ne akarná a saját nappalijában összerakni karácsonykor a legósított Fehér Házat?

Karácsonyi ajándékötletek, ha nem tudod, hogy mit vegyél a pasidnak - 3. kép

Ha a pasid PC gamer!

Amennyiben kedvesünk a PC előtt szöszmötölni és számítógépes játékokkal játszani - mert még mindig jobb hobbi, mint a kocsmázás -, akkor kitűnő alternatíva lehet neki karácsonyi ajándékként egy Redragon S101-BA Gaming Combo. Ez egy elérhető áron kínált, mégis prémium minőséget garantáló szett, melyben van egy magas minőségű gamer billentyűzet, egy gamer egér, egy gamer headset, valamint egy hasonló jelzővel illethető egéralátét is. Egyszerűen máig lesz érte a kedvesed!

Karácsonyi ajándékötletek, ha nem tudod, hogy mit vegyél a pasidnak - 4. kép

Ha a pasidnak nincs mivel játszania!

Akkor nincs más hátra, mint venni neki egy szuper játékkonzolt, például egy PS4-et. Előnye, hogy egy PS5-höz mérten még elérhető áron hozzáférhető - sőt egyáltalán hozzáférhető -, óriási játékkínálat van hozzá, és egyszerűen nincs olyan pasi, aki ne látna szívesen a karácsonyfa alatt egy ilyen masinát. Sőt mi több, ha ebben a szettben vásárolod meg, akkor rögtön három szuper videojátékot is kap hozzá, amivel garantált, hogy az ünnepek alatt lefoglalja magát.

Karácsonyi ajándékötletek, ha nem tudod, hogy mit vegyél a pasidnak - 5. kép

Szeret filmezni és netezni? ZenBookot a pasidnak!

Amennyiben egy kicsit jobban elengednénk magunkat az ajándék árával, akkor érdemes lehet ránézni az Asus legújabb ZenBookját, a ZenBook Flip 13-ra, mely nemcsak csodavékony kialakítást kapott, de mindemellett erős hardverrel biztosítja, hogy nagy képernyőn nézhesse párunk kedvenc filmjeit, videóit, a közösségi oldalakat és így tovább. Persze ez azaz ajándék, amit minden nő is szívesen lát a karácsonyfa alatt, így ha pasik olvassák ezeket a sorokat, nem árt, ha vigyáznak, mert párjuk biztosan szívesen lenyúlja majd ezt a gépet! Nemrégiben mi is írtunk erről a gyönyörűségről, melyet itt tudtok elolvasni.

Karácsonyi ajándékötletek, ha nem tudod, hogy mit vegyél a pasidnak - 6. kép

4 hozzászólás

Hampster

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jöhet az összes a karifa alá röhögő smiley

válasz erre

csillucs

3 éve, 6 hónapja és 25 napja

Lego ötlet tetszik. mosolygó smiley jó ajándék tippek ezek.

válasz erre

Pocok

3 éve, 7 hónapja

Egy PS5 landolhatna a karifa alatt, de erre nincs esély. Viszont az a Gamer szett jó áron van.

válasz erre

Linda

3 éve, 7 hónapja

A Lego nagyon jó ötlet. Erre nem is gondoltam pedig nagyon imádja.

válasz erre