18 °C
borús égbolt
2024. május 02., csütörtök
Zsigmond

Szilágyi Áron segít elindulni egy tudatosabb, egészséges életmódban

2023. november 16.
30.8391
Mariann profilja, adatai
Mariann
A háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron jól tudja mennyire fontos az egészséges táplálkozás, a mindennapi sport mellett a mentális egészség is, aki most a Nutriversummal közösen ad tanácsokat azoknak, akik szeretnének elindulni az életmódváltás rögös útján.

Szilágyi Áron jelenleg a párizsi ötkarikás játékokra készül fel, melynek során nagy hangsúlyt fektet mentális egészségére, folyamatosan kommunikál sportpszichológusokkal, éppen ezért első kézből tud tanácsokat adni. A táplálék kiegészítőket gyártó vállalat Áronnal közösen egy négyrészes videósorozatot készített.

Az ismert sportoló tippjei segítenek egy fenntartható rutin és rendszer kialakításában, mely gyorsan a mindennapok részévé válhat. Megismerhetjük milyen módszereket alkalmaz Áron mentális egészség megőrzése érdekében, hogyan kezeli a stresszes helyzeteket és a táplálkozásra is kitérnek. A tudatós életmódra ösztönző videósorozat a márka hosszú távú stratégiájának része, melynek célja, hogy a Nutriversum folyamatosan edukálja a vásárlókat az egészséges életmódról.