19 °C
tiszta égbolt
2024. április 30., kedd
Katalin, Kitti

Íme a világ leggazdagabb macskája, akinek nettó vagyona eléri a közel 40 milliárd forintot

2024. március 25.
20.4651
Mariann profilja, adatai
Mariann
Sokan irigyelhetjük Nala életét, akit egy menhelyről fogadott örökbe a gazdája és most már a csúcson van, ugyanis négy millió Instagram követővel rendelkezik, a posztja pedig 12 000 fontot, körülbelül 5,5 millió forintot érnek.

Manapság bárkiből lehet híresség, még egy cuki macskából is, ahogy Nalából, akinek nettó vagyonát 84 millió fontra becsülik, 40 milliárd forintra, ezzel pedig ő a világ leggazdagabb cicája. A gazdája 2012-ben döntött úgy, hogy kalandjaikat megosztja a közösségi médiában, ahol több millió követője van már.

A gazdája úgy nyilatkozott róla:

Azt hiszem, ő volt a legelső macska az interneten, aki úgy pózolt, mintha ő beszélne, és szerintem ez az egyik oka annak, hogy az embereknek tetszett, ez alakította ki a személyiségét, és nagyon aranyos.

A sziámi/cirmos keverék azóta egy macskaeledel márkát ihletett, és elindította saját termékcsaládját is, amivel rengeteg pénzt keresett már. Nala az Instagramon a legtöbbet követett macska, amivel Guinness-rekordot döntött, és az év TikTokerje címet is elnyerte már.