9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

HELLo Alu! kampánnyal szeretné ösztönözni a vásárlókat az alumíniumdobozok helyes gyűjtésére a HELL

2022. október 04.
36.7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az üdítőitalokat gyártó hazai vállalat számára fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem, melynek részeként elindította legújabb kampányát az alumíniumdobozok helyes gyűjtésére Budapest több pontján.

Október folyamán Budapest több villamosmegállója alakul át egy hónapra számlálóval ellátott speciális doboz-visszagyűjtő ponttá, ahol bárki összepréselheti üdítős dobozát és bedobhatja a gyűjtőbe és ezzel nem csak a környezetnek tesz jót, de egy jó célt is szolgál.

A PET-tel szemben az alumínium italdobozok - megfelelő gyűjtés és kezelés mellett - végtelenszer és minőségromlás nélkül újrahasznosíthatók.

A 4-6-os villamos vonalának három megállójában is találkozhatnak a vásárlók a különleges gyűjtőponttal. Az installáció tetején egy LED -es számlálón követhető, hány aludoboz került már a gyűjtőbe. Az egy hónap alatt begyűjtött, tervek szerint több ezer aludoboz újrahasznosításra kerül. A kidobott aludobozok alapján a cégcsoport kerékpárokat adományoz az Igazgyöngy Alapítvány számára.

@noihirek Aludobozgyűjtő kampányt indított a HELL, keresd a 4-6 vonalán a speciális doboz-visszagyűjtő pontokat! #hell #hellenergy #hellenergydrink #HELLoAlu @hell_energy ? love nwantinti (ah ah ah) - CKay