12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Elhunyt Joyce Sims énekesnő, dalszerző

2022. október 17.
47.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
63 éves korában elhunyt a '80-as években nagy népszerűségnek örvendő R&B énekesnő és dalszerző, aki több mint három évtizeden keresztül volt aktív a zenei iparban.

A halálhírét családja erősítette meg egyik közösségi oldalukon keresztül, ahol felidézik Joyce Sims 1987-ben debütáló első Come Into My Life című kislemezét, mely után igazán híres lett az államokban és az Egyesült Királyságban is, hamar a toplisták élére került.

Első slágere, az All And All volt, mely szintén hamar a listák elejére ért fel. Az énekesnő idén nyáron Angliában turnézott és új albumot szeretett volna kiadni.

Halálának okáról egyelőre nem lehet tudni semmit, a család nem hozta nyilvánosságra, de nagyon hirtelen ment el. A rajongói és több szakmabeli is búcsúzik tőle.

A halálhírét családja erősítette meg egyik közösségi oldalukon keresztül, ahol felidézik Joyce Sims 1987-ben debütáló első Come Into My Life című kislemezét, mely után igazán híres lett az államokban és az Egyesült Királyságban is, hamar a toplisták élére került.'>