13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

BRÉKING: Jövőre nem lesz VOLT fesztivál

2022. november 11.
50.7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Szomorú hír érkezett a népszerű hazai fesztiválról, ugyanis 2023-ban Sopronban egészen biztosan nem lesz VOLT, a szervezők a bizonytalan gazdasági helyzetre hivatkozva mondták le az eseményt.

A Telekom VOLT fesztivál volt a magyar közönség egyik kedvenc zenei eseménye, ahol minden évben több ezren buliztak kedvenceikre.

A COVID-járvány alatt két alkalommal is elmaradt, de idén már megtartották a fesztivált. Kádár Tamás, a Sziget, a Balaton Sound és a Telekom VOLT nagyfesztiválokat rendező Sziget Szervezőiroda cégvezetője elmondta:

A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi "love brand", a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni. Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy esetleg a másik népszerű fesztivált, a Balaton Soundot is eltörölnék, az igazán fájó lenne sokak számára.