13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Baleset érte, hihetetlen tehetséget kapott tőle

2014. március 19.
1.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A legtöbb baleset - mint ahogyan nevében is benne van - általánosságban negatív hatással jár arra, aki elszenvedi, azonban a papírforma a Daily Mail beszámolója szerint nem minden esetben érvénysül, az angol Pip Taylor ugyanis éppen egy balesetnek köszönhetően vált hihetetlen tehetséggé.

A nő néhány hónappal ezelőtt egy lépcsőről történt leesést követően olyan szerencsétlenül ért földet, hogy súlyos koponyasérülést szenvedett, amelynek során jobb agyféltekéje károsodott.

Miután felépült a hónapokig tartó kezelésekből, a nő maga is megdöbbent azon, hogy miféle tehetséget kapott a történtek után.

Míg ugyanis Taylor korábban egyáltalán nem tudott rajzolni, addig a jobb agyféltekére ért hatást követően olyan szinten módosult az agyi állomány, hogy hirtelen igazi tehetséggé vált, aki ma már olyan realisztikus rajzokat képes készíteni, hogy saját ügyfélköre is kialakult.

A 49 éves nő ugyanis ma már megrendelésre rajzol, ám attól fél, hogy amilyen gyorsan jött istenadta tehetsége, később olyan gyorsan el is veszhet majd, habár az orvosok ezt egy újabb baleset híján szinte teljesen kizártnak tartják.