9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legtöbb nő ilyen esküvőt szeretne!

2014. március 11.
3.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő történetről adott hírt a Daily Mail magazin, akik tragédiák és drámák helyett ezúttal egy igazán boldog házasságkötésről tudósítottak a nagyvilág számára, egy olyan eseményről, ami vélhetően a legtöbb nő álma lenne, habár a legtöbbjüknek talán még eszébe sem jutott, hogy ilyen valakivel megtörténhet.

Az eset főszereplője Carly Butler, aki fél évre Angliába utazott annak érdekében, hogy nagyanyjával lehessen.

A fél éves időintervallum alatt nem láthatta barátját, csak telefonon tartották a kapcsolatot, a nagy viszontlátás azonban nem várt fordulatot hozott.

Carly ugyanis a nagy találkozáskor egy levelet kapott barátjától, amelyben néhány romantikus sor mellett az állt, hogy ha törik, ha szakad, de ma összeházasodnak. A fél éves távollét során ugyanis a fiú mindent előkészített a nagy alkalomra, anyósa hathatós segítségével a fodrásztól, a tortán át a ruháig mindenre gondolt, így már csak a lány beleegyezése hiányzott a nagy ünnephez.

Az eseményt ráadásul egy forgatócsoport is rögzítette, így a levél felolvasásakor előtörő érzelmeket, az esküvő pillanatait és az összes boldog percet, amiről egy rövid összeállítást az alábbiakban ti is megtekinthettek. A lány később elmondta, hogy vélhetően minden nő ilyen esküvőről álmodozik, hiszen barátja mindent elintézett helyette, megkímélve őt az idegeskedéstől, így neki csak élveznie kellett élete nagy napját.