22 °Cerős felhőzet
2022. augusztus 10., szerda • Lőrinc

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.)

Brauny , 2013. december 13.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 

/>
A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 2. kép

A hétvége egyik legmozgalmasabb programjának az V. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros és házi pálinka verseny ígérkezik, ami december 14-én, szombaton várja a finom húsételek és házi pálinkák kedvelőit. A rendezvényen bárki megmutathatja, hogy milyen finom hurkát és pálinkát tud készíteni, de a kóstolásra vágyók is megtalálják számításaikat, akik egy igazi gasztronómiai élmény részeseivé válhatnak. A versenyeken természetesen bárki részt vehet, így már a 7 órai ünnepélyes megnyitót követően terjengenek majd a finomabbnál-finomabb illatok az esemény helyszínén, ahonnan garantáltan senki sem távozik majd üres gyomorral.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 3. kép

December 13-tól egészen december 15-ig várja a látogatókat a 10. Hungoro ékszer és csokoládé szalon is, a budapesti SYMA rendezvénycsarnokban, aminek keretein belül három napon keresztül igazi karácsonyi hangulat, és karácsonyi programok várják a családokat, így a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt. A SYMA C csarnokában megrendezésre kerülő eseményen élő karácsonyi zene, forralt bor, ínycsiklandozó csokoládékülönlegességek és ékszerek várják a látogatókat, ahol természetes nem csak kóstolni és próbálgatni, hanem vásárolni is lehet. Az esemény három napján vérbeli gyerek- és családi programok várják a kikapcsolódásra vágyókat, ezen felül pedig a három nap során olyan előadók lépnek fel, mint Tóth Vera, Gájer Bálint vagy a Non Stop zenekar.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 4. kép

A hétvégén a cicák kedvelői sem maradnak elfoglaltság nélkül, hiszen Nemzetközi Macskakiállításnak ad otthont a Campona bevásárlóközpont, így december 14-én és december 15-én, mintegy 16 ország részvételével különféle cicákat csodálhatnak meg az érdeklődők. A jól ismert fajták mellett így olyan különlegességek is kiállításra kerülnek, mint a norvég erdei, vagy az oroszkék macska, de élőben láthatják a látogatók az év magyar világbajnok cicusait is, akik az alborgi macska világkiállításon nyerték el ezt a kitüntetett címet.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 5. kép

Természetesen a filmek kedvelői sem maradnak elfoglaltság nélkül, hiszen a hétvégén már a mozikban is látható lesz a A hobbit - Smaug pusztasága című alkotás, amit A Gyűrűk Ura alkotójának legendás Hobbit regénye ihletett. A trilógiának szánt sorozat második részéről IDE kattintva bővebb információk is elérhetők!
 
4 hozzászólás

Sonci • Messiás #4 • 9 éve, 4 hónapja és 24 napja

Karcagi program nagyon jó lehet de nekem nagyon messze van sajnos...

bettike • Überbrutál #3 • 9 éve, 4 hónapja és 25 napja

Szuper programok, győzzünk válogatni!

zsebibaba • Überbrutál #2 • 9 éve, 4 hónapja és 25 napja

Juuuj csokiii meg cicák meg Hobbitok Olyan jó dolgok lesznek hétvégén

Hampster • Megszállott #1 • 9 éve, 4 hónapja és 25 napja

Moziba el kéne már menni... Ráadásul ez a film nagyon jó is lehet!