7 °C
tiszta égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 18. - január 19.)

2014. január 17.
2.7821
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha éppen esküvőre készülődünk, vagy csak megszállottjai lennénk a csodaszép, habos-babos ruhácskáknak, akkor ideális hétvégi program lesz a január 18-tól január 19-ig tartó Esküvő Kiállítás és Vásár, ahol nem csak megnézhetjük a legújabb esküvői divatot, de akár meg is vásárolhatjuk magunknak a nagy napra szánt ruhát és egyéb kiegészítőket. A nívós esemény a hétvége mindkét napján szabadon látogatható a Budapest Kongresszusi Központ és Novotel Hotelben.

A finom borok kedvelőinek a hétvége remek alkalmat nyújt egy kis utazásra és kikapcsolódásra a villányi borvidékre, ahol hétvégén rendezik meg a hagyományos Pincéről pincére - Variációk Vincére nevű rendezvényt, amelynek során január 18-án, avagy szombaton mi is körbejárhatjuk a környék leghíresebb borospincéit. Az eseményre speciális Dűlőjáró Vince csomagok vásárolhatók a Borút Irodában, aminek köszönhetően ellátást, idegenvezetést, a villányi borvidék teljes megismerését, valamint garantáltan ízletes borokat kapunk cserébe.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 18. - január 19.) - 2. kép

A sport és a jégtánc kedvelőinek is gazdag programokban lehet részük a hétvégén, hiszen már javában tart a Műkorcsolya és Jégtánc Európa Bajnokság, ami bárki számára látogatható és megtekinthető a budapesti SYMA Rendezvényközpontban. A rangos eseménynek január 19-én, avagy vasárnap várható a záróakkordja, aminek keretein belül érdemes lesz kimenni, és biztatni a tehetséges magyar indulókat, illetve megnézni a rendkívül látványos záróelőadásokat.

Ha igazi családi programot keresünk, ahol gyermekünk is jól érzi magát, akkor a Budapest Jazz Clubban érdemes keresgélnünk elfoglaltság után, ahol február végéig minden hétvégén, így most is kimagaslóan minőségi gyerek- és családi programok várnak ránk. A színvonalas előadások január 19-én, vasárnap 11 órától válnak megtekinthetővé, közöttük bábműsorokkal, játszóházakkal és egyéb foglalkoztatóeseményekkel, amelyek az egész család számára kikapcsolódást nyújthatnak.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 18. - január 19.) - 3. kép

A filmek kedvelői sem maradnak újdonság nélkül a hétvégén, a mozikban ugyanis már vetítik a Jack Ryan: Árnyékügynök című akció-thrillert, amelyben egy olyan CIA-ügynök életét ismerhetjük meg, akiről még családja sem tudja, hogy valójában nem egy átlagos banki alkalmazott. Főhősünk, avagy Jack Ryan élete azonban csak akkor válik igazán izgalmassá, amikor kiderül, hogy csak ő tudja megállítani a történelem egyik legsúlyosabb Amerika-ellenes akcióját. A filmről bővebben ITT olvashattok!
5 hozzászólás

becky

11 éve, 1 hónapja és 17 napja

Esküvő kiállításra a következőre megyek majd, pár hét múlva lesz.

válasz erre

Hampster

11 éve, 1 hónapja és 17 napja

pilótakeksz írta:
én a tévéből nézem majd a jégtáncot mosolygó smiley nagyon szeretem
Én is!mosolygó smiley

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 1 hónapja és 18 napja

én a tévéből nézem majd a jégtáncot mosolygó smiley nagyon szeretem

válasz erre

Enci

11 éve, 1 hónapja és 18 napja

Esküvő kiállításra megyünk, mert barátnőmék tervezik már mosolygó smiley

válasz erre

mokus84

11 éve, 1 hónapja és 18 napja

Ezt a filmet még kell néznem! mosolygó smiley

válasz erre